Hvem er Tolga Güleryüz, hvor er han fra? Hvorfor døde Tolga Güleryüz?

Hvem er Tolga Guleryuz Hvorfra? Hvorfor døde Tolga Guleryuz?
Hvem er Tolga Güleryüz, hvor er Tolga Güleryüz fra, hvorfor døde han?

Minibussen med teaterholdet i Merzifon-distriktet i Amasya ramte lastbilen bagfra. Ved ulykken mistede Tolga Güleryüz, Burak Topçu og Özgür Karataş, som sad fast i minibussen, livet, og 8 personer blev såret. Hvem er Tolga Güleryüz, hvor gammel er han? Hvorfor døde Tolga Güleryüz? Hvorfor døde Tolga Güleryüz?

Hvem er Tolga Güleryüz?

Tolga Güleryüz er født i Izmir og er teaterskuespiller og instruktør. Han grundlagde Jest Theatre i juni 2010. Tolga Güleryüz giftede sig med skuespillerinden Zeynep Gülmez i 2015. Parret blev skilt i 2017.

  Hvorfor døde Tolga Güleryüz?

Ulykken skete i landsbyen Çaybaşı i distriktet i nat. Minibussen med pladenummeret 52 ADK 527 under ledelse af Aykut Bektaş, der fragtede skuespillerne, der satte sig for at tage til Samsun efter at have opført teaterstykket 'Head Trouble' i Çorum, styrtede ind i TIR med nummerplade 42 FES 27, som var under kontrol af Hacı Ahmet Kılıç. I ulykken mistede Tolga Güleryüz, Burak Topçu og Özgür Karataş, som sad fast i minibussen, livet. Chaufføren og Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Ferzbeoy og Filizjur Öedzk. De kvæstede blev bragt til hospitaler i Merzifon og Suluova med ambulancer sendt til ulykkesstedet og behandlet. Ligene af de 3 mennesker, der døde, blev også taget ud af minibussen og bragt til hospitalets lighus.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar