Hvorfor blev det forbudte æble ikke udgivet? Er Forbidden Apple-serien slut?

Hvorfor Forbidden Apple ikke blev udgivet, er Forbidden Apple-serien slut?
Hvorfor Forbidden Apple ikke blev udgivet, er Forbidden Apple-serien slut?

Det nye afsnit af Forbidden Apple-serien, som blev sendt på FOX tv-skærme om mandagen, blev ikke sendt i går. Fans af serien "Is the Forbidden Apple over?", "Er the Forbidden Apple final?" begyndte at stille spørgsmålet.

Det blev klart, hvorfor serien ikke blev sendt i denne uge.

Ifølge nyhederne på TV100 besluttede producenterne af serien ikke at sende det nye afsnit af serien på grund af terrorangrebet, der fandt sted på Istiklal Street, og 6 af vores borgere mistede livet. Forbidden Apple-serien kommer på skærmen med nye afsnit næste mandag.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar