Kocaeli City Hospital Sporvognslinje starter for tredje gang

Kocaeli City Hospital Sporvognslinje starter for tredje gang
Kocaeli City Hospital Sporvognslinje starter for tredje gang

Efter udbuddet af Byhospitalets sporvognslinje, som blev aflyst for anden gang ved en retsafgørelse, blev resultatet af det tredje udbud offentliggjort. Eze İnşaat modtog tilbuddet, som blev lavet ved invitationsmetode. Det er blevet erfaret, at Eze İnşaat er begyndt at arbejde på byggepladsen og vil genstarte sporvognsbyggeriet i de kommende dage.

Ifølge rapporten fra Süriye Çatak Tek fra Özgürkocaeli; "Kocaeli City Hospitals sporvognslinje starter for tredje gang. Eze İnşaat, som modtog det første tilbud, vandt invitationsproceduren for tredje gang for sporvognslinjen, hvis udbud blev annulleret ved en domstolsafgørelse, og hvis arbejde blev stoppet. Det andet udbud blev taget af ATIS Asfalt, selskabet i kapitalgruppen Eze İnşaat. Efter at Eze İnşaat modtog tilbuddet, begyndte det at arbejde på den eksisterende byggeplads. Efter at byggepladsinstallationen er afsluttet, fortsætter sporvognslinjen, hvor den slap.

ARBEJDE STARTET PÅ SIDEN

Udbuddet på byhospitalets sporvognslinjeprojekt, som blev foretaget to gange af Generaldirektoratet for Infrastrukturinvesteringer i Transportministeriet, blev sagsøgt af Güneş Asfalt Trade and Industry Company Körfez Branch, og udbuddene blev annulleret. Det tredje udbud af projektet, som er blevet aflyst to gange siden 2020, blev også afholdt i september efter invitationsmetode. Eze İnşaat vandt udbuddet igen. Eze İnşaat startede forberedelserne til at starte byggeriet på den gamle byggeplads. Embedsmænd afslørede ikke, hvornår byggeriet vil begynde.

AFLYST TO GANGE

Det første udbud for City Hospital Tramway-projektet blev afholdt i 2021, og Eze İnşaat modtog tilbuddet. Udbuddet af projektet, hvis byggearbejder startede i januar 2022, blev indbragt for retten af ​​Güneş Asfalt Trade and Industry Company Körfez Branch. Ankara 3rd Administrative Court annullerede udbuddet med den begrundelse, at Eze İnşaat, som modtog det første tilbud, ikke havde et kvalifikationsbevis. Undersøgelsen blev stoppet den 29. december 2020. Efter at byggeriet stoppede, lavede Transport- og Infrastrukturministeriet et udbud igen ved at forhandle. ATIS Asphalt vandt udbuddet. Virksomheden, der anlagde sag mod byggeriet, der startede igen i november 2021, vandt for anden gang.

TILBUD IKKE OPTAGET

Solar asfalt; Han hævdede, at udbuddet af Kocaeli City Hospital Tram Line Construction and Electromechanical Systems Supply, Installation and Commissioning Work, som blev foretaget af Ministeriet for Transport og Infrastruktur Generaldirektoratet for Infrastrukturinvesteringer, med en forhandlingsmetode, var ulovligt og krævede det annulleret , med påstand om, at de nødvendige betingelser ikke var opfyldt for, at udbuddet kunne forhandles.

HØRINGSRÅDET MEDDELTE OGSÅ DEN BEGRUNDEDE AFGØRELSE

Sagen ved Ankara 16. forvaltningsdomstol blev afsluttet den 31. december 2021, og Güneş Asfalt blev fundet at have ret. I de anlagte sager annullerede retsnævnet to gange de udbud, der var afgivet efter opfordringsmetoden, fordi udbuddet var afgivet efter opfordringsmetoden, firmaet ikke havde et kvalifikationsbevis, og tilbuddet var ikke til forhandling. Statsrådet meddelte sin begrundede afgørelse vedrørende begge sager, der var anket af Eze İnşaat og ATIS Asfalt.

Eze İnşaat, som modtog det første udbud, vandt det tredje udbud af invitation til indkøb af sporvognslinjen, hvis retsudbud blev annulleret to gange, og hvis arbejde blev stoppet.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar