Minister Varank introducerede missionscomputeren for det nationale kampfly

Minister Varank introducerede missionscomputeren for det nationale kampfly
Minister Varank introducerede missionscomputeren for det nationale kampfly

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank meddelte, at missionscomputeren for Tyrkiets 5. generations kampfly, National Combat Aircraft, produceret af Tyrkiets videnskabelige og teknologiske forskningsråd (TÜBİTAK) Informatik og informationssikkerhed Advanced Technologies Research Center (BİLGEM), blev annonceret til at den tyrkiske store nationalforsamling, hvad (parlamentet) bragte.

Inden budgetforhandlingerne i Folketinget blev der stillet en overdækket kasse på kaffebordet foran bordet, hvor minister Varank skulle holde tale. Under minister Varanks tale blev sløret åbnet, og MMU's missionscomputer blev afsløret og præsenteret for deputerede.

Mens han fortsatte sin tale, udtalte minister Varank, at de med succes har produceret MMU's missionscomputer, som vil være et 5. generations krigsfly, og sagde: "Vi leverede det til TAI før dets tid. Vores ingeniører udviklede også multi-core versionen af ​​real-time operativsystemet, der kører på denne yderst strategiske state-of-the-art mission computer." brugte sætningen.

Budgettet for ministeriet for industri og teknologi og dets tilknyttede og relaterede institutioner blev drøftet i planlægnings- og budgetudvalget for den store nationalforsamling i Tyrkiet. Under samtalerne fremlagde minister Varank budgettet for 2023. Han sagde, at med de udviklede teknologier er Tyrkiet et af de fire lande, der kan drive sin egen torpedo fra sin ubåd med sit eget krigsstyringssystem.

Den skal erstatte F-16'erne.

MMU-projektet blev implementeret som et resultat af målet om at producere et krigsfly designet og udviklet af formandskabet for forsvarsindustrien med hjemlige faciliteter og kapaciteter og skabe den mandskab og infrastruktur, der kan designe og udvikle dette fly. MMU, hvor TAI er hovedentreprenør, er planlagt til at erstatte F-2030 krigsfly i 16'erne.

Nye teknologiske muligheder

Tyrkiet med MMU; Det vil indtage sin plads blandt det begrænsede antal lande, der har infrastrukturen og teknologien til at producere et 5. generations kampfly. I øvrigt; Det vil få kapaciteter inden for områder som lav sigtbarhed, intern våbenslot, høj manøvredygtighed, øget situationsbevidsthed og sensorfusion.

Kritisk software kan installeres

MMUs missionscomputer blev også designet og udviklet af TÜBİTAK BİLGEM. mission computer; vil have høje computer- og kommunikationsevner. Kritisk software kan installeres på missionscomputeren. Computeren vil rumme en multifunktionel modulær processorenhed. Denne computer vil udføre grænsefladen og funktionerne for motorstart, missionssystemer og flystyringssystemer.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar