Ministeriet for det nationale forsvar skal rekruttere 1115 arbejdere

National Defense Department
Ministeriet for det nationale forsvar skal rekruttere 1115 arbejdere

1.115 (et tusinde et hundrede og femten) arbejdsløse arbejdere vil blive rekrutteret til at blive ansat i det nationale forsvarsministerium. Ansøgninger startede på İŞKUR-webstedet fra den 21. november 2022.

For mere information KLIK HER

ALMINDELIGE BETINGELSER
1. Vær statsborger i Republikken Tyrkiet.

2. At have fyldt 18 år og ikke fyldt 36 år.

Selv hvis benådet, forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og denne ordens funktion, forbrydelser mod det nationale forsvar, forbrydelser mod statens hemmeligheder og spionage, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, dokumentfalsk , misbrug af tillid, svigagtig konkurs, Må ikke dømmes for budsvindel, svindleri, hvidvaskning af ejendomsværdier som følge af kriminalitet eller smugling.

4. Ikke at være medlem, tilknytning, tilknytning eller forbindelse til de strukturer, formationer eller grupper, som er besluttet af det nationale sikkerhedsråd til at handle mod statens nationale sikkerhed eller med terrororganisationer.

5. Ikke at være i aktion med terrororganisationer, ikke hjælpe disse organisationer, ikke bruge de offentlige ressourcer og ressourcer til at støtte disse organisationer, ikke lave disse organisationers propaganda.

6. Ikke at blive berøvet udøvelse af offentlige rettigheder.

7. Ikke at være relateret til militærtjeneste (at have gjort, suspenderet eller undtaget).

8. Få ikke pension, alders- eller invalidepension fra nogen social sikringsinstitution.

9. At dimittere fra de i arbejdsstyrkekravene angivne afdelinger pr. ansøgningsfristen, eller at have det i bekendtgørelsen angivne erhvervskvalifikationsbevis/mestrebevis pr. ansøgningsfristen, samt opfylde de øvrige nærmere angivne særlige betingelser (Den, der er berettiget til et erhvervskvalifikationsbevis eller kandidatbevis, men hvis bevis ikke er udstedt pr. ansøgningsfristen, er også Kandidater skal dog ved dokumentkontrollen fremsende et dokument, der beviser denne situation).

10. At have et dokument, der viser den prioritetsstatus, der er angivet i artikel 5, stk. XNUMX i førnævnte forordning, blandt de ansøgere, der har fortrinsret til at sende på arbejde.

11. Blandt de, der har fortrinsret, er de, der ikke reagerer på den udmelding, de har ansøgt om bortset fra force majeure, ikke møder op til eksamen, afslår jobbet eller er ansat i fastansættelse i det offentlige. sektor, selvom de er inviteret af Ministeriet for Nationalt Forsvar, vil blive elimineret.

12. Ansøgninger fra dem, der er blevet afskediget fra deres hverv eller erhverv i overensstemmelse med den relevante disciplinære lovgivning i offentlige institutioner og organisationer, vil ikke blive accepteret.

13. Hver kandidat kan ansøge om en annonce (en arbejdsplads og et erhverv), der er specificeret i listen offentliggjort i İŞKUR. Ansøgninger fra dem, der ansøger om mere end en udstationering, og dem, der ansøger fra arbejdere, der arbejder på en arbejdsplads, hvis løn udbetales over det almindelige budget i Ministeriet for Nationalt Forsvar, accepteres ikke.

14. For at kunne udføre jobformidling vil der kræves en helbredsrapport fra kandidaterne, hvoraf det fremgår, at arkivforskningen og/eller sikkerhedsundersøgelsen har et positivt resultat, og at der ikke er sundhedsmæssigt skadeligt ved at arbejde i faget. som de søgte til.

ANDRE SAGER
1. Der afholdes mundtlig/praktisk eksamen ved ledige stillinger. Kandidater vil blive optaget med en sats på 4 gange mængden af ​​arbejdsstyrke, der er åben til eksamen. For at afgøre, hvilke kandidater der er berettigede til at gå til eksamen, vil der blive trukket lod i overensstemmelse med den relevante forordning. Af denne grund vil 4 gange mængden af ​​ledig arbejdskraft blive bestemt af rektor og 4 gange reservekandidat-lotterimetoden. Blandt de kandidater, der har fortrinsret til at sende på arbejde, vil 4 gange mængden af ​​ledig arbejdsstyrke, 4 gange reservekandidaten blive bestemt særskilt ved lodtrækning.

2. Lodtrækning vil blive afholdt i direktoratet for det nationale forsvars uddannelsescenter (Emniyet Mahallesi Celal Bayar Bulvarı No:77/A Yenimahalle/ANKARA) torsdag den 08. december 2022 kl. 10:30 i overværelse af en notar. . Listen over kandidater, der er berettiget til at tage den mundtlige/praktiske prøve, der er bestemt som resultat af lotteriet, vil blive offentliggjort på Forsvarsministeriets officielle hjemmeside. Denne publikation er i form af en meddelelse, og der vil ikke blive givet særskilt meddelelse til kandidaterne.

3. Vedrørende om de kandidater, der er berettiget til at aflægge eksamen efter resultatet af lotteriet, opfylder de i bekendtgørelsen anførte betingelser; uddannelsesstatus, erfaring, prioritetsstatus, fagligt dokument mv. dokumenter vil blive kontrolleret. Til dette formål vil de kandidater, der er berettiget til at gå til eksamen, blive kontrolleret for dokumenter. Datoer og steder for dokumentkontrol vil blive annonceret på den officielle hjemmeside for Ministeriet for Nationalt Forsvar. Alle fastansatte og vikarkandidater vil deltage i dokumentkontrollen. Kandidater medbringer originaler og fotokopier af dokumenterne, når de kommer til dokumentkontrollen.

4. Som et resultat af dokumentkontrollen vil den kandidat, hvis ansøgning ikke accepteres på grund af det forkerte dokument eller manglende dokument, blive accepteret til den mundtlige / anvendte eksamen, startende fra den kandidat, hvis fulde dokument er valgt som en erstatning i køen.

5. Ansøgningerne fra kandidaterne, som forstås at opfylde kravene i kravene, afsluttes af administrationen.

6. Efter dokumentkontrollen og leveringen vil eksamensdato, tid og sted samt listen over de kandidater, der er berettiget til at gå til eksamen, blive offentliggjort på Forsvarsministeriets officielle hjemmeside. Denne meddelelse har karakter af meddelelse, og der vil ikke blive givet særskilt meddelelse til kandidaternes adresse pr. post.

7. Den mundtlige / praktiske eksamen gennemføres for at måle kandidaternes kompetencer i de opgaver, de er forpligtet til at udføre med deres faglige viden og færdigheder med hensyn til det erhverv, de søger.

8. I den mundtlige eksamen vil alle kandidater blive bedømt over 100 (et hundrede) fulde point, og kandidater, der scorer under 70 (halvfjerds) point, vil blive anset for at være mislykkede. Succesresultatet og succesrækkefølgen for kandidaterne vil blive bestemt ud fra denne score. Som et resultat af den mundtlige eksamen, startende fra kandidaten med en høj score (som scorede 70 og derover), som var bestået i eksamen, vil hoved- og det samme antal vikarkandidater blive bestemt i henhold til mængden af ​​ledig arbejdsstyrke specificeret i den relevante meddelelse. Resultatet af eksamen vil blive offentliggjort på den officielle hjemmeside for Ministeriet for Nationalt Forsvar. Der vil ikke blive givet yderligere meddelelse til kandidaterne om meddelelse om eksamensresultatet.

9. For at blive ansat i stedet for dem, der er berettiget til en jobformidling, men ikke påbegynder arbejdet inden for den angivne periode/som har givet afkald på ret til at påbegynde et arbejde, skal de, hvis ansættelseskontrakt er opsagt af en eller anden grund i prøveperioden, og dem, der senere er fast besluttet på ikke at opfylde ansøgningskravene, i rækkefølge efter succes fra reservelisten på baggrund af kadre/stilling jobplacering vil være mulig.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar