Gratis offentlig transport for lærere den 24. november i Bursa

Gratis offentlig transport til lærere i november i Bursa
Gratis offentlig transport for lærere den 24. november i Bursa

Bursa Metropolitan Municipality fejrer den 24. november Lærernes Dag med 'gratis transportansøgning speciel for lærere i offentlig bytransport'.

Offentlig transport i Bursa vil være gratis for lærere torsdag den 24. november (I MORGEN). Fra ansøgningen; I alt 14 424 lærere vil drage fordel af Bursakart-indehavere, inklusive lærerkort, kort lærerabonnement og langt lærerabonnement. Den gratis transportapplikation til BursaRay, alle Burulaş-busser, alle private offentlige busser og offentlige busser i distrikterne vil ikke være gyldige på linjerne mellem distrikterne og Bursa centrum og turistlinjer. Lærere vil kunne drage fordel af applikationen ved at 'læse deres Bursa-kort'.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar