Operation i 10 provinser for dem, der sårede İŞKUR: tilbageholdelsesbeslutning for 58 personer

Tilbageholdelse af person, der har påført ISKUR tab
Operation i 10 provinser for dem, der sårede İŞKUR Tilbageholdelse af 58 personer

Det blev fastslået, at der blev foretaget betalinger til folk, der ikke deltog i kurserne på İŞKUR, nogle ledere tog imod bestikkelse, og bud blev manipuleret. 10 personer blev tilbageholdt i operationen udført samtidigt i 35 provinser.

I alt 2014 mistænkte, hvoraf 2018 var İŞKUR-personale, blev tilbageholdt, efter at det blev afsløret, at de forårsagede et tab på 20 millioner TL mellem 21-58 ved at lave uregelmæssigheder i erhvervsuddannelserne og træningsprogrammerne på arbejdspladsen, som er organiseret af Tyrkisk arbejdsformidling (İŞKUR). 10 mistænkte blev fanget i operationen i 35 provinser.

Istanbuls chefanklagemyndighed udstedte en tilbageholdelsesbeslutning for 58 personer som et resultat af de opsigelser, der blev foretaget inden for rammerne af efterforskningen udført af 'Terrorism and Organised Crime Bureau'. Det blev rapporteret, at 21 af de mistænkte var İŞKUR-personale, 17 virksomheds-/virksomhedsembedsmænd, 13 falske praktikanter, 7 ulovlige praktikanter og identitetsudbydere.

I erklæringen fra den overordnede anklagemyndighed: "Efter underretningerne og de indhentede oplysninger har de embedsmænd, der arbejder i Generaldirektoratet for Arbejdsformidlingen, begået uregelmæssigheder i de erhvervsuddannelser og praktikophold, der er tilrettelagt ved udbud, og foretog udbetalinger til de personer, der ikke deltog i kurset med falske dokumenter, og gav dermed institutionen mulighed for at betale 2014 millioner dollars mellem 2018 og 20. Det blev oplyst, at TL var skadet.

I erklæringen om, at institutionsinspektøren også udarbejdede en rapport i denne retning, blev det anført, at "I rapporten blev det fastslået, at der også var begået forbrydelserne uregelmæssigheder i udbud og tilbudsrigning, båndoptagelser, der viser, at bestikkelsen kriminalitet blev begået af nogle mistænkte i samme retning efter foranstaltningen af ​​aflytning af kommunikationen, vidnernes og klagernes erklæringer, inspektørens erklæringer blev fastlagt Identifikation af 24 mistænkte, der deltog i 58 separate kriminelle handlinger, hvor de mistænkte , handlede på en organiseret måde, i overensstemmelse med rapporterne, strafferetlige efterforskningsrapporter, resultaterne og de opnåede beviser, begik forbrydelserne at etablere og blive medlem af en organisation med det formål at begå en forbrydelse, kvalificeret bedrageri, forfalskning af embedsmænd dokumenter, bestikkelse og budsvindel. færdig." erklæringer var inkluderet.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar