Præsidentskab for højesteret skal rekruttere 6 handicappede

Præsidentskab for højesteret for at rekruttere kontraktansat personale
Præsidentskab for højesteret

At blive ansat i tjenesteenhederne under Præsidentskabet for Højesteret; Ifølge resultaterne af den mundtlige eksamen, som skal afholdes af vores agentur, vil 657 fastansatte (handicappede) blive rekrutteret gennem İŞKUR inden for rammerne af artikel 4/D i lov nr. 4857, arbejdslov nr. 6 og forordning om procedurer og principper, der skal anvendes ved rekruttering af arbejdere i offentlige institutioner og organisationer.

Faste arbejdskadrer og ansøgningskrav vil blive offentliggjort på İŞKUR-webstedet. Kandidater, der opfylder betingelserne, vil kunne ansøge om Ankara İŞKUR provinsdirektorat - Çankaya servicecenter mellem 21.11.2022 og 25.11.2022 eller ved at logge på linket "Jobsøgende" på internetadressen til iskur.gov.tr Med deres TR ID-nummer og adgangskode.

For detaljer om annonce KLIK HER

ANVENDELSESBETINGELSER

1. At være tyrkisk statsborger, uden at dette berører bestemmelserne i lov nr. 2527 om frihed til erhverv og kunst for udlændinge fra tyrkiske adelige og beskæftigelse i offentlige, private institutioner eller arbejdspladser,

2. For ikke at blive frataget offentlige rettigheder

3. Efter at være fyldt 21.11.2022 år fra den første ansøgningsdato for eksamen (18),

4. Selv om tilgivelse er forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og denne ordens funktion, forbrydelser mod nationalt forsvar, forbrydelser mod statens hemmeligheder og spionage, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, forfalskning, tillidsbrud, svigagtig konkurs Ikke at blive dømt for at rigge udbuddet, rigge udførelsen af ​​forestillingen, hvidvaskning af ejendomsværdier, der opstår som følge af forbrydelsen eller smuglingen

5. ikke afskediges fra offentlige institutioner og organisationer af nogen grund fra hans pligt eller erhverv

6. Ikke at være relateret til militærtjeneste for mandlige kandidater (skal gøres, suspenderes eller undtages)

7. At dimittere fra den skole (afdeling/uddannelse), der er bestemt til ansøgning pr. ansøgningsfristen, og at have andre nødvendige dokumenter,

8. Ikke at modtage alders-, alders- eller invalidepension fra nogen socialsikringsinstitution

9. At have et positivt resultat som et resultat af sikkerhedsundersøgelsen og arkivforskningen,

10. At have et dokument, der viser den prioritetsstatus, der er specificeret i artikel 5, stk. XNUMX, i ovennævnte forordning blandt de kandidater, der har ret til prioritet i ansættelse,

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar