Seyit Corporal Seal på Çanakkale-broen fra 1915

Seyit Onbasi Muhru på Canakkale Bridge
Seyit Corporal Seal på Çanakkale-broen fra 1915

Arbejdet er påbegyndt for etablering af piedestaler til kanonkuglefigurerne, der skal placeres på tårnene på Çanakkale-broen fra 1915, som blev bygget mellem Lapseki- og Gelibolu-distrikterne i Dardanellestrædet.

Forberedelserne er begyndt til samlingen af ​​værker, der symboliserer de artillerigranater, som Seyit Corporal, som vil blive placeret på toppen af ​​tårnene på begge sider af Çanakkale-broen fra 18, som blev indviet den 1915. marts, vil repræsentere de kanonkugler, der er affyret ind i tønde under Çanakkale-krigene. I tårnene på den asiatiske og europæiske side er der installeret piedestaler på jorden, hvor kuglefigurerne, der hver vejer 75 tons, vil blive placeret.

Det blev rapporteret, at efter afslutningen af ​​arbejderne vil fire monumentale strukturer med en højde på 20,5 meter på byggepladsen Gallipoli blive sat på deres pladser.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar