Yeşilova Solaklar Bridge Interchange Udbudsresultat

Yesilova Solaklar Koprulu Junction Udbudsresultat
Yeşilova Solaklar Bridge Interchange Udbudsresultat

Et udbud blev afholdt for Yeşilova-Solaklar Köprülü Junction, der skal bygges af Kocaeli Metropolitan Municipality. Mens 3 virksomheder deltog i udbuddet i Metropolitan Tender Hall, var det laveste bud 265 millioner 153 tusind 280 TL.

LAVESTE TILBUD 265 MILLIONER TL

I onlineudbuddet indsendte Musi İnşaat + Karacayol İnşaat partnerskab 265 millioner 153 tusind 280 TL, Burakcan İnşaat + Dağkar İnşaat Partnerskab 274 millioner 727 tusind TL og Farsel İnşaat + AL-KA 398 millioner İnşaat 977 297 partnerskab 80 XNUMX millioner TL XNUMX XNUMX XNUMX. Efter evalueringen af ​​kommissionen vil vinderen af ​​tilbuddet blive fundet.

480 SKAL FØLGES I DAG

Inden for udbuddet, skabelse af søjler med en diameter på 80 cm på hver jord, i hver dybde, i alle vinkler ved hjælp af dybblandingsmetoden (7905 meter) (1969,6 meter), levering og udførelse af ribbet armeringsstål (1525 tons), fremstilling og udskiftning af præfabrikerede facadeplader til jordbeton (450 kubikmeter) arbejdstid er XNUMX kalenderdage.

TRANSIT LEVERES

Med Yeşilova Solaklar Bridge Intersection Project vil trafiktætheden i regionen blive elimineret. Med den parkeringsplads, der skal bygges, bliver parkeringsproblemet løst. I projektomfang; Transitkort vil blive givet ved at fjerne det signaliserede vejkryds på D-605 Izmit-Kandıra Highway.

SIGNALISERING BLIVE FJERNET

Trafikstrømmen på Kandıra-vejen vil blive gjort uafbrudt med de trafikordninger, der skal laves med to kryds, der vil passere over D-605 İzmit-Kandıra Highway. Med det nye regulativ, som vil give transitpassage ved at fjerne signalkrydset, bliver transit muligt uden at vente i lyskrydset. Køretøjer, der kommer fra Kandıra eller Izmit retning, vil nemt og uden at vente til Yeşilova og Solaklar Karadenizliler distrikterne kunne passere ved at bruge krydset.

2 BROUDBYTTE

To vejkryds vil blive bygget på D-605 İzmit-Kandıra Highway. Kommer man fra Kandıra-retningen og fra Yeşilova-distriktet til Solaklar Karadenizliler-distrikter, vil broovergangen være 40 meter lang; Broovergangen, som skal sørge for overgangen fra Izmit-retningen til Yesilova-distriktet, vil blive bygget med en længde på 55 meter.

NY VEJ OG CIRKEL

Zübeyde Hanım-gaden bliver forlænget og omdannet til en alternativ vej. Med den nye vej, der skal bygges nord for motorvejen, vil Zübeyde Hanım Street blive forbundet med Altıncıoğlu Street. Der skal bygges tre broer på den nye vej, der skal bygges. Den nye vej, som bliver 3 spor og 2 meter bred, vil forbinde Yeşilova Mahallesi med Karadenizliler Mahallesi. Med rundkørslen, der skal bygges i Karadenizliler-distriktet, vil trafikken blive reguleret.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar