Turkish Petroleum Corporation skal rekruttere 93 fastansatte

Turkish Petroleum Corporation
Tyrkiet Petroleum Corporation

Turkish Petroleum Corporation fortsætter sine efterforsknings- og produktionsaktiviteter uden at bremse på vejen til vores lands energiuafhængighed og fortsætter med at udføre opgaven med at stille vores lands kulbrinteressourcer til nationens rådighed med beslutsomhed og beslutsomhed. Behovet for personale opstod på grund af TPAO's stigende aktiviteter over hele landet og i det blå land. For at imødekomme dette behov vil i alt 93 (erhvervsskolekandidater) personale blive rekrutteret til TPAOs centrale og provinsorganisationer.

For detaljer om annonce KLIK HER

PROCEDURER OG PRINCIPPER, DER SKAL ANVENDES I KØB

1. Rekruttering af personale vil ske i overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om de procedurer og principper, der skal anvendes ved ansættelse af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer.

2. Ansøgninger til provins-/afdelingsdirektoraterne for det tyrkiske arbejdsformidlingskontor og webstedet for det tyrkiske arbejdsformidlingskontor http://www.iskur.gov.tr mellem 14.11.2022 og 18.11.2022.

3. Nødvendige betingelser og kontingent for personalerekruttering fremgår af vedlagte tabel.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar