Antalya Alanya Highway Tender afholdes den 16. december

Antalya Alanya Highway-udbud afholdes i december
Antalya Alanya Highway Tender afholdes den 16. december

Udbuddene for konstruktion, drift og overførsel af Antalya-Alanya og Ankara-Kırıkkale-Delice motorveje med build-operate-transfer modellen vil blive afholdt den 16. december.

Meddelelserne fra Ministeriet for Transport og Infrastruktur Generaldirektoratet for Motorveje blev offentliggjort i den officielle Gazette. I overensstemmelse hermed blev udbudsdatoen og -tidspunktet for Antalya-Alanya motorvejsarbejdet, som blev annonceret den 15. august 2022 med build-operate-transfer modellen, revideret til kl. 6 den 2022. december 10.30, som tidligere blev annonceret som kl. 16 den 2022. oktober 10.30. Datoen og tidspunktet for udbuddet af Ankara Kırıkkale-Delice Highway-arbejde, som blev annonceret som kl. 5 den 2022. oktober 10.30, blev fastsat til kl. 15 den 2022. december 10.30.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar