Bursa møbelindustri med fokus på marokkansk marked

Bursa møbelsektor med fokus på marokkansk marked
Bursa møbelindustri med fokus på marokkansk marked

Medlemmerne af Bursa Furniture Industry International Competitiveness Development (UR-GE) Project, som fortsætter med at arbejde med støtte fra handelsministeriet under ledelse af Bursa Chamber of Commerce and Industry, fokuserede på det marokkanske marked for eksport. Repræsentanter for Bursa-sektoren kom sammen med mere end 2 marokkanske virksomheder i den første B70B-organisation organiseret inden for projektets rammer og holdt mere end 400 forretningsmøder.

BTSO, paraplyorganisationen for Bursa-erhvervsverdenen, fortsætter med at bidrage til Tyrkiets eksportorienterede vækst med sine projekter. Virksomheder, der deltager i Furniture UR-GE-projektet ledet af BTSO, vendte deres eksportrute til Marokko. Medlemmerne af UR-GE-projektet, som tidligere havde undersøgt det amerikanske marked, foretrak det marokkanske marked som deres første B2B-organisation. Sektorrepræsentanter, der kom til byen Casablanca, som ligger 4 tusind 500 kilometer væk, for at etablere nye forretningsforbindelser, gennemførte med succes B2B-organisationen. Mere end 70 marokkanske virksomheder deltog i programmet, og der blev afholdt mere end 400 jobsamtaler. Takket være arrangementet tog brancherepræsentanter et vigtigt skridt mod nye forretningsforbindelser i Marokko, som er vist som porten til Afrika.

"Der er 170 tyrkiske firmaer i Marokko"

I programmet, hvor repræsentanter for den marokkanske sektor viste stor interesse, mødte Casablancas kommercielle rådgiver Burcu Özergül Çolak også sammen med virksomheder fra Bursa. I en tale til programmet sagde Çolak¸, at 170 tyrkiske virksomheder opererer i Marokko. Çolak udtrykte, at Tyrkiets handel med Marokko er steget i de seneste år, sagde: "Handelsvolumen mellem de to lande er cirka 4 milliarder dollars. Som Handelsrådgivning fortæller vi om den støtte, som vores ministerium yder vores virksomheder. Vi er glade for at se vores møbelindustrirepræsentanter fra Bursa i Marokko. Jeg håber, at disse samtaler bliver til kommercielle samarbejder i fremtiden." sagde.

“Vi fik meget positiv feedback”

Formand for BTSO 12. faglige udvalg Mustafa Keleş udtalte, at de holdt bilaterale forretningsmøder i Casablanca, et af de vigtigste handelscentre i Marokko, inden for rammerne af Furniture UR-GE, og sagde: "Begivenheden overgik vores forventninger. Det er glædeligt, at marokkanske virksomheder viste stor interesse for programmet. Vi ved udmærket betydningen af ​​eksport, beskæftigelse og produktion for Tyrkiet. Vi sigter efter at være i alle geografier i verden til eksport." han sagde.

"Der blev opnået en god succes i den første begivenhed"

BUTTİM-præsident og UR-GE-projektmedlem Sadık Şengül udtalte, at alle virksomheder, der deltog i programmet, var meget tilfredse og sagde: "Jeg havde direkte og klare møder med 15 virksomheder. De forventer en tilbagevenden fra mig inden længe. Virkelig punktskydning kompagnier blev bragt. Denne organisation er den første for os. Tak til alle involverede." sagde.

"Vi er ikke konkurrenter, vi er ledsagere"

UR-GE-projektmedlem Hasan Tolga Aksoy udtalte, at de producerer i boligmøbelsegmentet og fortsætter deres handel med 30 forskellige lande, og sagde: "UR-GE-medlemsvirksomheder ser hinanden som ledsagere, ikke konkurrenter. Alle forsøger at finde ud af, hvilken anden virksomhed vi kan introducere de kunder, de er interesserede i. Vi har et meget venligt miljø. Som virksomhed havde vi tidligere eksport til Marokko, men det var ikke i det omfang, vi ønskede. Det var en fordel for os at se markedet på plads og høre kundernes krav.” han sagde.

“Marokko er en attraktiv søndag”

UR-GE-projektmedlem Mustafa Güzelyazıcı udtalte, at UR-GE-medlemmer handler ud fra princippet om 'sammen er styrke', og at de vil fortsætte med at arbejde for at øge eksporten som virksomhed. UR-GE-projektmedlem Durmuş Kumru udtalte, at han mente, at den første B2B-organisation organiseret under ledelse af BTSO ville bidrage til eksporten og sagde: "Kvaliteten af ​​marokkanske virksomheder gjorde os meget glade. Jeg tror på, at vores virksomheder vil etablere nye forretningsforbindelser her.” han sagde. UR-GE-projektmedlem Ümit Çelek udtalte derimod, at han havde erfaring i udlandet for anden gang efter USA med UR-GE og understregede, at Marokko er et attraktivt marked for møbelindustrien.

"Kvaliteten af ​​virksomhederne er meget god"

İbrahim El Abdouni fra virksomheden KİTEA, der opererer i Marokko, udtalte, at han har handlet med tyrkiske virksomheder i mange år og sagde: "Vi er glade for at arbejde med Tyrkiet. For eksempel begyndte vi at købe bolig- og kontormøbler fra Tyrkiet i år. Med dette arrangement mødte vi virksomheder fra Bursa inden for møbelområdet. Kvaliteten af ​​virksomhederne er ganske god. Vi vil gerne arbejde med 3-4 virksomheder i fremtiden.” sagde. Milim Company General Manager Moncef Mandri udtalte, at de driver forretning med kontormøbler og sagde: "Det er meget rart at blive inviteret til denne begivenhed. Programmet er meget velforberedt. Alle deltagerne har en stærk produktionsevne. Der er ingen grund til ikke at have nye samarbejder.” brugte sætningerne.

Kom fra Sudan til en jobsamtale

Ahmet Ateş, som har produceret møbeldekorationer i Marokko i 10 år, sagde: "Vi leverer 100 procent af vores produkter fra Tyrkiet. Vi arbejder især med Bursa-virksomheder. Vi var glade for at se virksomheder fra Bursa i Marokko." sagde. Mehmet Ökmen, som kom til Casablanca til en jobsamtale fra Sudan, sagde: "Jeg har boet i Sudan i 7 år. Jeg kom fra Sudan for at lytte til Bursa-virksomheder. Jeg vil investere i et showroom i Marokko. På dette tidspunkt kan jeg arbejde med virksomheder fra Bursa i den kommende periode.” han sagde.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar