DHMİ skal rekruttere 60 kontraktmedarbejdere

Generaldirektoratet for statens lufthavnsmyndighed
Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed

For at blive ansat i Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed inden for rammerne af artikel 399 / c i dekretloven nr. 3, tildeles Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed, der er offentliggjort i Den officielle Tidende den 08.07.2018 og nummereret 30472, til stillingerne som Trainee Air Traffic Controller og Assistant Air Traffic Controller. Udvælgelsesprøver afholdes inden for rammerne af bestemmelserne i forordningen om kandidateksamener.

For detaljer om annonce KLIK HER

Enhed, der åbner eksamen: Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed.
Duty Station: DHMI (Landet).
Titler og antal stillinger, der skal tildeles: 20 assisterende flyveledere, 40 flyveledere
KPSS-scoretype og basisscore: Minimum 3 point fra KPSSP70-scoretypen.
Gyldighedsår for KPSS-score: Offentlig personaleudvælgelsesprøve dateret 18. september 2022.

Generelle betingelser, der kræves for kandidater, der skal tage eksamen

a) At være tyrkisk statsborger,

b) ikke at blive berøvet de offentlige rettigheder,

c) at have fyldt 18 år,

d) Med hensyn til militær status ikke at være i militærtjeneste, ikke at være i militær alder eller at have udført aktiv militærtjeneste, hvis han har nået militærtjenestealderen eller at blive udsat eller overført til reserveklassen

e) Med undtagelse af uagtsomme lovovertrædelser, forbrydelser begået mod statens personlighed, selvom de er blevet benådet, underslæb, konflikt, underslæb, bestikkelse, tyveri, bedrageri, forfalskning, misbrug af tro, svigagtig konkurs og skændige eller vanærende lovovertrædelser eller ikke at blive dømt for smugling, rigging af officielle udbud og handel, afsløring af statshemmeligheder, undtagen udnyttelse og forbrugssmugling,

f) Fra ansøgningsfristen skal du få 11 point eller mere i KPSSP3-punkttypen i overensstemmelse med den XNUMX. artikel i den generelle forordning om de eksaminer, der skal anvendes første gang.

ANSØGNING
Kandidater, der er 10 (ti) gange mere end det antal stillinger, der er annonceret af General Directorate of State Airports Authority, vil blive inviteret til en computerstøttet udvælgelsesprøve eller en skriftlig eksamen, startende med den højeste KPSSP3-score. Ansøgninger vil blive indgivet mellem 14.11.2022 og 04.12.2022 via General Directorate of State Airports Authority - Career Gate Public Recruitment og Career Gate alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr​on e-Government. Ansøgninger indsendes ikke før 04.12.2022 i 23.59) vil ikke blive taget i betragtning. Kandidater er forpligtet til at uploade alle anmodede dokumenter til systemet fuldstændigt. Ansøgninger personligt eller pr. post modtages ikke.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar