EGO startede opførelse af nye og moderne busstoppesteder

EGO startede opførelse af nye og moderne busstoppesteder
EGO startede opførelse af nye og moderne busstoppesteder

Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate, som har underskrevet innovative projekter for bedre at betjene borgerne i hovedstaden, har startet samlingen af ​​nye og moderne busstoppesteder ved 315 punkter. Alle de nye stoppesteder, der er specielt designet til at forhindre borgerne i at blive påvirket af ugunstige klimatiske forhold, har WI-FI, LED-skærm og belysning, handicap- og USB-ladeenhed, mens deres energi kommer fra solpanelet.

Ankara Metropolitan Municipality EGO's generaldirektorat fortsætter med at underskrive nye projekter, samtidig med at de giver en mere moderne, miljøvenlig, komfortabel og sikker transport til hovedstadens indbyggere.

Ved at bringe hovedstadens indbyggere sammen med de nyeste teknologibusser startede EGO Generaldirektoratet monteringen af ​​moderne og brugervenlige nye busstoppesteder for at øge servicekvaliteten.

BÅDE KOMFORTABEL OG TEKNOLOGISK

De nye busstoppesteder, som vil blive samlet på 315 punkter, som borgerne i første omgang bruger flittigt, består af 6 typer design. Alle busstoppesteder har WI-FI, LED-skærm og belysning samt USB-ladeenhed til handicappede. Stoppene, der leverer deres energi fra solpaneler, er specialdesignet, så borgerne ikke bliver påvirket af ugunstige klimatiske forhold.

VIL BLI POSITIONERING TIL 5 POINTS

Stoppene, som er de første i Ankara med deres automatiske døre og aircondition, vil blive installeret på 5 forskellige punkter.

Mens monteringen af ​​i alt 6 stoppesteder, hvoraf et er lukket og et er totem, er afsluttet indtil videre, mens de resterende 309 stoppesteder efter planen skal stå færdige inden den 16. januar 2023.

FULD NOTE FRA BORGERNE TIL NYE BUSHOP

Ved at vælge at bruge busser i bytransport; Borgere, der har øget komforten takket være de nye stoppesteder og har mulighed for at drage fordel af faciliteter såsom gratis internet og opladningsenheder, sagde:

-Büşra Koçan: "De nye stoppesteder er meget flotte. Jeg tror, ​​det vil være nyttigt. Jeg vil gerne takke alle, der har bidraget."

-Abdülkadir Paksoy: "De nye stop, som Ankara Metropolitan Municipality har lavet, er meget flotte. Det er også meget rart at kunne oplade telefoner og få adgang til internettet ved busstoppestederne... Vi er vores præsident, Mansur Yavaş, taknemmelige.”

-Adem Ökmen: “De nye stop var meget vellykkede og smukke. Det er også meget meningsfuldt at overveje handicappede venner... Det er også meget rart at kunne oplade telefoner og få adgang til internettet, mens man venter på bussen.”

-Görkem Demir: “At placere en ladeenhed ved busstoppestederne er meget meningsfuldt, fordi eleverne måske ikke har en oplader efter skole. På denne måde vil de være i stand til at oplade deres telefoner."

-Yakup Ata: “Jeg kunne virkelig godt lide de nye stop. Der er tænkt på alt."

-Kaan Aşat: "Jeg kan virkelig godt lide designet af de nye stop. Det var også meget rart at sætte en ladeenhed ved stoppestederne og at kunne få adgang til internettet ved stoppestederne. Takket være denne funktion vil vi være i stand til at få adgang til internettet, mens vi venter på bussen."

-Hasan Taha Ahmetoğlu: "Jeg kunne virkelig godt lide designet af stoppestederne. At sætte en opladningsenhed og få adgang til internettet var også meget godt for os studerende. Jeg vil gerne takke vores præsident Mansur."

-Serkan Sığı: “De nye busstoppesteder er moderne og smukke, jeg holder meget af dem. Vi kan se de historiske steder i Ankara med LED-skærmene placeret inde i busstoppestedet, hvilket er meget tankevækkende.”

-Yunus Emre Ünal: “Stopperne er meget moderne. Jeg kan også godt lide LED-skærmen. Alt er firkantet. Tak til alle involverede."

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar