Forretningsmand Orhan Ünsal: 'Air Parks bør øges over hele landet'

Business Human Orhan Unsal Air Parks bør udvides over hele landet
Forretningsmand Orhan Ünsal 'Air Parks bør øges over hele landet'

Af Ankara Journalists and Writers Association og All Amateur and Sportive Aviators Association; Polatlı Orhan holdt en pressekonference i Ünsal Air Park. Reporterne, der deltog i pressekonferencen fra den nationale og lokale presse, blev informeret af Orhan Ünsal, formand for All Amateur and Sportive Aviators Association...

Orhan Ünsal udtalte, at de sigter mod at bygge luftparker over hele landet til udvikling af luftfarten; “Som det var i går, i dag, et af de vigtigste navne i tyrkisk luftfartshistorie; vi har brug for piloten, ingeniøren og iværksætteren Vecihi Hürkuş og lederen af ​​luftfartsindustrien i Tyrkiet, Nuri Demirağ. Vores mål er at producere projekter, der skal lægge grunden til luftparker og bane vejen for unge mennesker, der er dedikerede til luftfart. Igen, i fremtiden vil der blive afholdt sociale arrangementer i disse luftparker. Vi kræver også, at vores fly på 2000 kg fritages for MTV. Vi gør en stor indsats for at tjene på luftfartsområdet med egne midler. Det er også blandt vores krav at støtte vores flyveskoler, der opererer i dette felt."

ÜNSAL: "VORES FORMÅL ER AT BIDRAGE TIL LUFTFARTEN"

Orhan Ünsal udtalte, at de forsøger at bidrage til Tyrkiets projekter inden for luftfart; "Som sammenslutningen af ​​alle amatør- og sportsflyvere arbejder vi hårdt på at producere projekter med vores venner, der er dedikerede til denne forretning, på denne vej har vi sat os for at bidrage til luftfarten. Disse luftparker vil ikke kun tilbyde flyvetræning til vores unge inden for luftfart, men vil også bane vejen for, at de kan producere projekter. Vores forretningsfolk vil have mulighed for at rejse praktisk talt med deres private fly. Det er meget vigtigt for staten at tildele os statskassejord gennem national ejendom til realisering af disse mål.

Business Human Orhan Unsal Air Parks bør udvides over hele landet

LUFTPARKERNE SKAL ØGES...

Ünsal fortsatte sine ord med at sige, at vores luftrum er et anlæg bygget helt med vores egne midler; "Vi burde være i stand til at åbne disse luftparker til vores folks tjeneste ved at reducere luftfartsomkostningerne lidt, og vores stat bør hjælpe os i denne henseende. Hvis vores regering støtter os på land, kan vi som forretningsmænd åbne parker over hele Tyrkiet. I øjeblikket er der kun én luftpark i Sivrihisar, men når vi ser på det på provinsbasis, er der kun én luftpark i Polatlı. Vi forsøger at bruge andre lufthavne, men der er store vanskeligheder for os. Luftparker bør åbnes mere og mere og mere i vores land," sagde han.

ÅBEN LUFTPARK OVERALT FOR FLYVENDE BILER SKAL VÆRE ÅBEN...

Orhan Ünsal, formand for sammenslutningen af ​​alle amatør- og sportsflyvere; Ved at sige, at der vil være mere brug for luftparker, når biler og fly går i masseproduktion; ”Om fem år vil der være flyvende biler. Efter at dette projekt er kommet til live, er der et større behov for sådanne luftparker. Med flyvende biler på vores dagsorden, skal disse lette og lande på lufthavnen. Når disse køretøjer lukker deres vinger og bliver til biler, vil de gøre deres arbejde i byen. Så vil de vende tilbage til luftparken og rejse til deres destination med fly. I dette vil der være mere brug for luftparker. Man kan ikke lave flystarter og -landinger på store pladser, derfor er sådanne luftparker et must,” sagde han.

ORH

ERHVERVSPERSON ORHAN ÜNSAL FLYER REPORTERE

Orhan Ünsal Siger, at for at åbne sådanne luftparker, er det nødvendigt at få tilladelse fra 15 institutioner; ”Vi søger steder som formandskabet, indenrigsministeriet, landbrugs- og skovbrugsministeriet, kommuner, civil luftfart. Vi kan ikke åbne denne luftpark, hvis nogen er negative,” sluttede han. Før og efter pressekonferencen foretog journalisterne, især Ömer Uzun, formand for Ankara Journalists and Writers Association, en flyvetur i Polatlıs himmel med sportslige fly.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar