Generaldirektoratet for matrikel og matrikel til rekruttering af 426 kontraheret personale

Generaldirektoratet for tinglysning og matrikel
Generaldirektoratet for tinglysning og matrikel

For at blive ansat i provinsserviceenhederne under Generaldirektoratet for Matrikelregistrering og Matrikel, i alt 1 (fire hundrede og seksogtyve) kontraktansat personale, herunder 425 (én) kontrakteret kontorpersonale og 426 (fire hundrede og tyve- fem) Kontraktansatte teknikere, hvis region, provins og enhed er specificeret i den vedhæftede liste, blev tildelt stillinger i stat nr. 657. Kontrakteret personale vil blive rekrutteret til at blive ansat inden for rammerne af paragraf (B) i artikel 4 i Lov om embedsmænd, baseret på KPSS (B) gruppescorerangering i henhold til underafsnit (b) i første afsnit i bilag-2 i principperne vedrørende ansættelse af kontraktansat personale.

For detaljer om annonce KLIK HER

ALMINDELIGE BETINGELSER
1) For at opfylde betingelserne i underafsnit (657), (48), (1), (4), (5) og (6) i underafsnit (A) i artikel 7, stk. tjenestemandsloven nr. 8.

2) Ikke at arbejde i offentlige institutioner og organisationer på kontraktbasis med samme titel som den titel, der søges om.

3) Artikel 657/B i lov om embedsmænd nr. 4; ”Dem, der er ansat på denne måde, kan ikke ansættes i institutionernes kontraherede personalestillinger, medmindre der er gået et år fra datoen for ophør, hvis deres kontrakter opsiges af deres institutioner på grund af at handle i strid med tjenestens principper kontrakt, eller hvis de ensidigt opsiger kontrakten, undtagen de undtagelser, der er bestemt af præsidentdekretet, i løbet af kontraktperioden. ” at overholde bestemmelsen.

ANVENDELSESMETODE OG VARIGHED
1) Ansøgninger vil blive indgivet fra 01.12.2022 til 11/12/2022 kl. 23:59 via e-State Generaldirektoratet for Land Registry and Cadastre - Career Gate - Public Recruitment eller Career Gate alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ​​. Ansøgninger fremsat personligt, med kurer eller post vil ikke blive accepteret.

2) Oplysninger om kandidaternes KPSS-score, uddannelse, afdeling de dimitterede fra, værnepligt, straffeattest og identitetsoplysninger vil blive indhentet gennem de relevante institutioners webtjenester via e-forvaltning under ansøgningen, hvorfor der ikke vil blive anmodet om dokumenter. fra kandidaterne på nuværende tidspunkt. Hvis der er fejl i de nævnte oplysninger om kandidaterne, skal de foretage de nødvendige opdateringer/rettelser fra de relevante institutioner, inden de søger. De dokumenter, der skal indsendes af de ansøgere, der er berettiget til at blive udnævnt, vil blive offentliggjort særskilt.

3) Kandidater, der er uddannet fra uddannelsesinstitutioner i ind- eller udland, og som har en ækvivalens vedrørende det uddannelsesniveau, der søges i denne meddelelse, skal uploade deres dokumenter, der viser ækvivalensen, til systemet i pdf- eller jpeg-format.

4) Mandlige kandidater, der har fejl i deres værnepligtsoplysninger, skal ansøge efter at have fået deres militære oplysninger rettet af enhver militærtjenestegren.

5) Kandidater vil være i stand til at følge ansøgningsevalueringsresultaterne, placeringsprocessen og resultatoplysningerne på Career Gate-Public Recruitment Platform, og der vil ikke blive givet skriftlig besked. Kandidater er forpligtet til at følge de meddelelser, der er offentliggjort på webstedet for Generaldirektoratet for Land Registry and Matrikel (www.tkgm.gov.tr) vedrørende processen og de nåede trin. 6) Kandidater er personligt ansvarlige for færdiggørelsen af ​​deres ansøgninger på Career Gate-Public Recruitment Platform og bør kontrollere, om ansøgningsprocedurerne er gennemført.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar