İZBAN annonceområde installation og drift udbud

IZBAN annonceområde installation og drift udbud
İZBAN annonceområde installation og drift udbud

İzmir Commuter Transportation System Trade Inc. (İZBAN) i i alt 73 togsæt med godkendelsespartnerskabsmodellen og installation af digitale reklameområder og tildeling af brugsrettigheder vil blive udbudt.

İZBAN A.Ş. SERVICE AF INSTALLATION AF DIGITALE ANNONCERINGSOMRÅDER OG TILDELING AF BRUGSRETIGHEDER MED OMSETNINGSPARTNERSKABSMODELLEN I I alt 73 TOGSÆT.
İZMİR BANLIYER TRANSPORTATION SYSTEM TRADE INC.

1 - Administrationen
a) Adresse: 8291 STREET NO: 6 ATASEHİR ÇİĞLİ/İZMİR
b) telefon- og faxnumre: 0 (232) 398 32 32 – 0 (232) 324 83 83
c) e-mail-adresse (hvis nogen): info@izban.com.tr
2- Arten, typen og størrelsen af ​​den ydelse, der er omfattet af udbuddet: Reklameområder, der skal bruges inden for udbuddets omfang İZBAN A.Ş. Etablering af en "informations-, reklame- og serviceplatform" bestående af 33 digitale systemer med en minimumsstørrelse på 40 tommer og en maksimal størrelse på 73 tommer med det formål at levere information og kommerciel reklame på i alt 219 togsæt á 17 CAF og 23 ROTEM (1116 vogne) og i en periode på 9 (ni) år Det er forretningen at operere med Omsætningspartnerskabsmodellen og overdrage til administrationen ved kontraktens udløb.
3-Tender:
a) Beliggenhed: İZBAN A.Ş. GENERALDIREKTORAT 8291 Sokak No:6 Ataşehir Mah. CIGLI/IZMIR
b) Dato og tid: 22.11.2022 Tid: 14:00

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar