Krypto-investorer søger efter pålidelige børser

Krypto-investorer søger pålidelig udveksling
Krypto-investorer søger efter pålidelige børser

Sammenbruddet af verdens næststørste kryptovalutabørs efter likviditetskrisen og ansøgning om konkursbeskyttelse rystede kryptomarkederne dybt. Med virkningen af ​​krisen anslås tabet set på kryptomarkederne siden begyndelsen af ​​året til at være cirka 2 billioner dollars, mens investorernes stemning er faldet til niveauet "ekstrem frygt". På den anden side har balancerne ændret sig i konkurrencen mellem kryptovalutabørser. Ifølge Coinmarketcap-data rangerede den brugervenlige digitale aktivhandelsplatform MEXC først i derivattransaktioner i tre på hinanden følgende dage. Børsen nåede også et dagligt handelsvolumen på 160 milliarder dollars.

Kevin Yang, MEXC Financial Affairs Manager, delte sine evalueringer om emnet: "Det faktum, at børsen, som er ejet af et navn, der er velkendt og betroet af kryptoøkosystemet, indsøgte konkursbeskyttelse, brød tilliden hos økosysteminteressenter. På dette tidspunkt bør investorer henvende sig til børser, der er gennemsigtige og stærke med hensyn til likviditet for at kunne handle sikkert. "For de tre kerneprodukter spot, geared ETF og futures, er likviditeten i MEXC's top 50 kryptovalutaer efter markedsværdi rangeret først på verdensplan."

"Krisen medførte dominoeffekt"

Kevin Yang mindede om, at 130 selskaber, der er datterselskaber af børsen, var inkluderet i den nævnte konkursansøgning, og sagde: "I denne proces har vi været vidne til, at andre børser, der ikke har et solidt grundlag, og som er bundet til den lokale kryptovaluta i børsen stoppede også deres aktiviteter. Vi har endda set en virksomhed, der er blevet forsynet med redningsmidler i de seneste måneder, anmode om konkursbeskyttelse. Denne krise skabte en dominoeffekt. Som MEXC, som er på andenpladsen på listen over de bedste kryptovalutaderivater i Coinmarketcap-data, fortsætter vi med at fastholde vores plads i top tre med vores åbne position på mere end $2,3 billioner. I fire år har MEXC tjent mere end 170 millioner brugere i 10 lande og regioner globalt. Som en af ​​verdens førende kryptohandelsplatforme formår vi at appellere til en mere aktiv investorbase med vores mange investeringsprodukter såsom spot, ETF, futures og NFT-indekser.”

"Høj handelsvolumen betyder mere likviditet"

MEXC's finanschef Kevin Yang understregede, at de tilbyder cirka 5 millioner likviditet inden for 100 basispoint af mellemprisen, og afsluttede sine evalueringer med følgende ord: "Ifølge Coinmarketcap-data er MEXC's 24-timers handelsvolumen steget med 200 % i sidste periode. Mere handelsvolumen betyder mere likviditet. I nogle børser er mængden af ​​likviditet 30 mio., mens den i hovedparten er mindre end 10 mio. MEXC Global vandt prisen for Bedste Cryptocurrency Exchange i Asien i oktober 2021. Med sin uafbrudte handelsoplevelse og globale supportteam, der er tilgængeligt 7/24, tilbyder MEXC sine brugere forsikringen om at få deres spørgsmål besvaret på 30 sekunder. MEXC, som altid tilbyder konkurrencedygtige kommissioner sammenlignet med sine konkurrenter, skiller sig ud i Tyrkiet med sine fordele såsom 0 market maker-gebyrer i alle spothandelspar og med sine fællesskabsorienterede kampagner. MEXC Turkey bringer pålideligheden og kraften fra MEXC globalt til kryptoøkosystemet i Tyrkiet."

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar