Mercedes-EQ Pioneers Elbil Transformation

Mercedes EQ fører transformation af elektriske køretøjer
Mercedes-EQ Pioneers Elbil Transformation

5 medlemmer af Mercedes-EQ-familien i Antakya; Mercedes-Benz gennemførte testkørsler med EQC, EQS, EQE, EQA og EQB, og afholdt også forskellige arrangementer for at vise den betydning, den tillægger natur og bæredygtighed, og for at øge bevidstheden ud over sin køretøjsoplevelse. Effekten af ​​måling af COXNUMX-fodaftryk og deltagernes individuelle adfærd på naturen blev diskuteret, og Mercedes-EQ oliventræsområdet blev skabt i Antakya.

I dag, hvor begrebet bæredygtighed får mere og mere betydning, er tendensen til elektriske køretøjer også stigende. Mens verden har været vidne til radikale teknologiske forandringer i de seneste år, er bilindustrien en af ​​de sektorer, der både er påvirket af denne forandring og styrer processen. Mercedes-Benz, som sigter mod at sælge helt elektrisk på alle mulige markeder i de næste 10 år, spiller en pionerrolle på dette felt med sin fuldt elektriske EQ-familie.

Mercedes-EQ: fremadskuende og miljøvenlig

Mercedes-EQ er Mercedes-Benz's helt elektriske bil- og teknologiundermærke. EQ, som er fremtidsorienteret og miljøvenlig med fuld elektromobilitet, fuld elektrisk kraft, der tilbyder nul emissioner, lydløs og helt ny elektrisk køreglæde, har også fordele som sportslig acceleration, fleksibel og kraftfuld rækkevidde og det nyeste og banebrydende teknologiske udstyr. De miljøvenlige biler byder på slående kraftfuld og trinløs acceleration med maksimalt drejningsmoment fra afgangsøjeblikket uden at ofre køreglæden.

EQC: Den første model af Mercedes-EQ i Tyrkiet

EQC, der startede i slutningen af ​​2020, er den første fuldt elektriske model af Mercedes-EQ-mærket, der udbydes til salg i Tyrkiet. EQC er en elektrisk SUV, der skiller sig ud som et symbol på moderne luksus, mens den repræsenterer en avantgarde og selvstændig æstetik. Dens ekstremt lysne linjer giver øjeblikkeligt et slående første indtryk, samtidig med at de afspejler en imponerende renhed, ro og modernitet. Brugen af ​​ressourcebesparende materialer som genbrugsplast og vedvarende råvarer i køretøjer udvikles konstant. I denne forstand består højkvalitets sædepolstringen "Response", udviklet for første gang til EQC, af 100 procent genbrugte PET-flasker. Genbrugsplast bruges også i reservehjulets brøndbeklædning eller belægningerne under maskinrummet.

EQS: Mercedes-EQs første helelektriske sedan i luksusklassen

EQS, mærkets første fuldt elektriske sedanbil i luksusklassen, blev sat til salg i Tyrkiet i år. EQS skiller sig ud for at være den første model med en luksus og overklasse elbil modulær arkitektur. Ved at kombinere banebrydende innovationer inden for teknologi og innovation med helt nye funktioner såsom MBUX (Mercedes-Benz User Experience) Hyperscreen, fokuserer EQS på både føreren og passageren. EQS, som kan lades op til 31 procent på kun 80 minutter på hurtigladestationer, kan tilbyde en maksimal rækkevidde på 649 km med fuld opladning. Drømmer Mercedes-Benz om en verden, hvor hvert åndedrag er renere end det forrige, og hvor ikke en eneste plastik bliver smidt på jorden, reducerer Mercedes-Benz kulstofemissionerne til nul i sine elbiler og fortsætter denne transformation uden at bremse ved at bruge genbrugsmaterialer. Ud over mikrofiber bruger det indre af EQS en række højkvalitetsstoffer fremstillet af op til 100 procent genanvendte PET-flasker. Gulvbelægningerne hos EQS er lavet ved at kombinere nylontråde fra genbrugstæpper og fiskenet. Med fokus på brugen af ​​naturlige fibre og tekstiler til at erstatte traditionel plast med vedvarende råmaterialer, er de ressourcebesparende materialer, der bruges i produktionen af ​​EQS af Mercedes-Benz, i alt 80 kg. Produktionen af ​​EQS foregår kulstofneutralt på Factory 56 i Sindelfingen.

EQE: Oplader på 32 minutter, har en rækkevidde på 554 km

Med en rækkevidde på op til 554 km kan EQE oplades på kun 32 minutter ved hurtigladestationer. Der er brugt den højeste kvalitets håndværk og materialer i modellen, som bærer eksklusivitet og dynamik ned til mindste detalje. EQE'ens hovedkarakteristik, One-Bow-designet, følger en enkelt linje fra bagsiden til fronten, hvilket skaber en Coupé-lignende silhuet. Denne linje, som er kombineret med kølerpanelet broderet med en tredimensionel Mercedes-Benz-stjerne foran, giver en komplet integritet til køretøjets udseende. I produktionen af ​​EQE-elkøretøjer er det planlagt at bruge kabelkanaler lavet med UBQ™, et plastisk erstatningsmateriale fra husholdningsaffald.

EQA: afspejler Mercedes-EQ-mærkets progressive luksustilgang

EQA er det nye indgangsniveau i verden af ​​den helt elektriske Mercedes-EQ. Det elektriske design-æstetik afspejler Mercedes-EQ-mærkets progressive luksustilgang. Køreassistentsystemer; For eksempel understøtter udstyr som Exit Blind Spot Assist, DISTRONIC, Active Tracking Assist og navigation føreren på mange måder. Derudover tilbydes forskellige Mercedes-Benz funktioner, såsom ENERGIZING Comfort og MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

EQB: En særlig plads blandt kompakte elbiler

For en stor kernefamilie eller en lille stor familie opfylder den syv-sæders EQB de forskellige behov hos familier og tilbyder også løsninger til forskellige transportbehov. Med denne funktion indtager den en særlig position blandt kompakte elbiler. De to sæder på tredje række kan bruges af passagerer op til 1,65 meter. Autostole kan også monteres på disse sæder. EQB er den anden helt elektriske kompaktbil i Mercedes-EQ-serien efter EQA. Funktioner såsom kraftfuldt og effektivt elektrisk krafttræningssystem, intelligent energigenvindingsfunktion og Navigation baseret på Electric Intelligence-teknologi er nogle af de fælles funktioner med EQA.

Bekdikhan; "Som det mærke, der tilbyder elbiler i de fleste segmenter i Tyrkiet, er vores mål at fastholde dette momentum og også fastholde vores førende position inden for elbiler"

Şükrü Bekdikhan, formand for Mercedes-Benz Automotive Executive Board og Automobile Group, udtalte, at de inden for rammerne af Ambition 2039-planen sigter mod at være CO2039-neutrale i alle værdikæder, fra udvikling til leverandørnetværk, fra produktion til elektrificering af produkter, til vedvarende energikilder, og Mercedes-EQ er en vigtig del af denne strategi. “Mercedes-EQ er slående kraftfuld, højtydende og miljøvenlig. Ved udgangen af ​​oktober nåede andelen af ​​EQ i vores samlede salg op på 1.179 procent med 8 salg. Vi forventer, at 10 procent af vores salg i år vil tilhøre vores elbiler. Fra 2025 vil alle vores nye køretøjsplatforme kun være elektriske, og kunderne kan vælge et helt elektrisk alternativ til hver model. Vi forbereder os på at gå over til fuldt elektriske biler på alle mulige markeder inden for de næste 10 år. Som det mærke, der i øjeblikket tilbyder elbiler i de fleste segmenter i Tyrkiet, er vores mål at fastholde dette momentum og også fastholde vores førende position inden for elbiler.” sagde.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar