Ro-Ro ekspeditioner fortsætter fra Ünyeport

Ro Ro Expeditions lanceres fra Unyeport
Ro-Ro ekspeditioner fortsætter fra Ünyeport

Ordu Metropolitan Kommunes borgmester Dr. Ro-Ro-flyvninger fortsætter fra Ünyeport, hvor den første forsendelse blev foretaget i sidste måned efter udvidelsesarbejdet, som Mehmet Hilmi Güler lægger stor vægt på. Grøntsager og frugter produceret i Middelhavs- og Sortehavsregionerne, især i det Ægæiske Hav, sendes til Rusland.

Ünyeport, som blev taget til vedligeholdelse og udvidet af Ordu Metropolitan Municipality på grund af dens kajlængde og dybde, der var uegnet til indsejling af højtonnageskibe, begyndte at være vært for Ro-Ro-skibe med høj tonnage og transport af hjulkøretøjer såsom lastbiltransport efter værkerne. Ro-Ro-skibet lagde til i havnen for den anden forsendelse fra havnen, hvor den første forsendelse blev foretaget i sidste måned. Ro-Ro-skibet, som vil tage sin last fra Ordu, vil eksportere i alt 32 containere til Tuhapse havn i Rusland. Alle forberedelser er gjort til forsendelsen, som vil tage cirka 17 timer.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar