TCDD General Manager Pezuk mødtes med internationale jernbaneinteressenter

General Manager for TCDD Pezuk Mødte International Railway Stakeholders
TCDD General Manager Pezuk mødtes med internationale jernbaneinteressenter

General Manager for Republikken Tyrkiets statsjernbane (TCDD) Hasan Pezük deltog i det 30. møde i International Union of Railways Middle East Regional Board (UIC RAME) i Abu Dhabi, hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater. På mødet, hvor bestyrelsens administrative spørgsmål blev drøftet, blev der også udvekslet synspunkter om budgettet for årene 2023-2025.

TCDD General Manager og RAME-præsident Hasan Pezük mødtes med jernbaneinteressenter ved UIC RAME-mødet. Mødet, ledet af General Manager Hasan Pezük, blev overværet af TCDD Teknisk General Manager Mustafa Özdöner, UIC General Manager François Davenne, De Forenede Arabiske Emiraters Ministerium for Energi og Infrastruktur Land Transport Direktør Saif Ghubash, Iranian Railways Vice General Manager Ashoori, Saudi Arabian Railways Vicepræsident for Joint Services Alomair. Salah kom til.

Administrative spørgsmål blev drøftet af medlemslandene på mødet i Abu Dhabi. Medlemskabsanmodninger fra United Arab Emirates Railway Company Etihad Rail og Oman Railway Company Oman Rail, som ønsker at blive medlemmer af UIC og RAME, blev godkendt, repræsentanter for Etihad Rail og Oman Rail holdt præsentationer for at præsentere deres institutioner.

Efter præsentationerne blev RAME-budgettet gennemgået af medlemmerne, og der blev udvekslet synspunkter om det planlagte budget for årene 2023-2025.
Ekaterina Kozyreva, præsident for IEC International Company, som påtog sig oprettelsen af ​​UIC RAME Vision 2050-dokumentet, delte det endelige udkast til dokumentet med medlemmerne.

Ud over præsentationerne af andre RAME-medlemmer blev der lavet en omfattende præsentation om TCDD Tekniske aktiviteter inden for rammerne af mødets dagsordenspunkt, hvor RAME-medlemmer gav information om sig selv.

Mødet, hvor medlemmerne registrerede hele udviklingen, sluttede med den afsluttende tale fra General Manager Hasan Pezük.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar