TCDD Tasimacilik 82 maskinmestre, 16 tidligere straffefanger og 4 handicappede arbejdere, resultater for levering af rekrutteringsdokumenter og mundtlige eksamensdatoer

TCDD Transport vil købe maskinmester
TCDD Tasimacilik køber 82 maskinmestre

Dokumentleveringsprocessen vedrørende rekruttering af 16 tidligere straffefanger, 4 handicappede og 82 maskinmestre, der skal bringes til arbejdspladserne i vores generaldirektorat, er afsluttet. Ifølge resultatet af dokumentleveringsprocessen;

For at se listen over handicappede og tidligere dømte kandidater, der er kvalificerede til at tage den mundtlige eksamen og deres eksamensdatoer Klik her.

For at se listen over maskinmestre, der er berettiget til at tage den mundtlige eksamen og deres eksamensdatoer Klik her.

BEMÆRK: Kandidater skal have deres ID med sig, da kandidaterne vil blive taget til den mundtlige eksamen ved identitetskontrol. Førerkandidater vil tage eksamen ved at fremvise deres TOGMASKINERILICENS.

BEMÆRK: Alle eksamener afholdes i konferencesalen i Generaldirektoratet for TCDD TAŞIMACILIK AŞ. Kandidater skal være i mødelokalet på de angivne tidspunkter. (Adresse: Generaldirektoratet for TCDD Taşımacılık AŞ, Hacıbayram Mahallesi, Hipodrom Caddesi No:3 Altındağ/ANKARA- Ved siden af ​​Ankara Train Station)

BEMÆRK: Kandidater, der ikke er berettiget til at gå til den mundtlige eksamen, kan klage ved at ansøge vores institution senest den 23.11.2022. VED ÆNDRING i den mundtlige eksamensliste offentliggøres den mundtlige eksamensliste igen den 24.11.2022.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar