Teachers' Day Message fra TCDD Transportation General Manager Ufuk Yalçın

TCDD Transport General Manager Ufuk Yalci's Teachers' Day Message
Teachers' Day Message fra TCDD Transportation General Manager Ufuk Yalçın

Uddannelse er det vigtigste element, der kræves for, at lande kan nå niveauet for nutidige civilisationer og udvikle sig, danne social kultur og bevare værdier.

Som medlemmer af en religion, hvis første befaling er "læs", ser vi altid vægten på, hvor vigtig uddannelse er i vores historie.

I overensstemmelse med disse værdier kan vi aldrig benægte betydningen af ​​vores lærere, som er pionererne i vores uddannelses- og træningsliv, i vores liv og deres indsats på os.

Vores lærere, vores uddannelseshærs lyse fakkel, som har sat et præg på vores liv siden vores barndom og forberedt os på livet, bygger også vores lands fremtid, mens de opdrager vores unge, som vi betror vores fremtid til.

Ved denne lejlighed tilbyder vi, som Generaldirektoratet for TCDD Transportation, 24 procent rabat på den fulde billetpris for højhastighedstog og hovedbanetog mellem den 24.-30. november, i anledning af den 50. november, lærernes dag og uge, til vores ærede lærere, hvis indsats vi aldrig vil kunne betale tilbage.

Hertil kommer, at i dagens verden, hvor vi lever i komforten af ​​at kunne få adgang til uddannelses- og træningsmiljøet til enhver tid, ser vi det som en pligt for vores nation at støtte denne indsats fra vores lærere ved at adoptere forståelsen af ​​"livslang uddannelse". ", uden kun at være afhængig af klasser og visse aldersgrupper.

Jeg vil også gerne udtrykke min taknemmelighed til vores jernpassagerlærere, som støtter "livslang uddannelse" ved at arbejde i vores træningscentre, når det er relevant, i et lokomotiv eller på skinner, for den professionelle og personlige udvikling af vores kolleger, som altid vil bære vores jernbaner og vores generaldirektorat fremad. .

På vegne af TCDD Tasimacilik-familien mindes jeg alle vores lærere, der døde og blev martyrer, især Gazi Mustafa Kemal Atatürk, med barmhjertighed og taknemmelighed. Jeg lykønsker alle vores lærere med den 24. november Lærernes Dag og tilbyder min kærlighed.

Ufuk Yalcin

Generaldirektør for TCDD Transportation

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar