TCDD skal rekruttere 8 medarbejdere i organisationen

TCDD Train Establishment Worker til at købe
TCDD skal rekruttere 8 medarbejdere i organisationen

8 togarbejdere vil blive rekrutteret som tidsubegrænsede arbejdere til arbejdspladserne i Generaldirektoratet for TCDD Plant. Efterspørgslen efter arbejdskraft vil blive offentliggjort i İŞKUR mellem 22.11.2022-28.11.2022. De spørgsmål, som ansøgerne bør kende, de nødvendige dokumenter, sundhedsforhold og skoleafdelinger er anført nedenfor.

For detaljer om annonce KLIK HER

SAGT AT VIDE

1- Alle meddelelser vedrørende efterspørgslen efter arbejdsstyrken (ønskede betingelser, dato/sted for dokumentlevering, dato/sted for mundtlig eksamen, mundtlig eksamensresultat) vil blive offentliggjort i meddelelsessektionen på TCDD-webstedet (tcdd.gov.tr/).

2- Fra datoen for annonceringen må kandidaterne ikke være fyldt 36 år.

3- Kandidater, der vil ansøge om, at vores arbejdsstyrkekrav offentliggøres i İŞKUR, skal dimittere fra det program, der er annonceret på associeret gradsniveau.

4- Ansøgere skal indsende følgende dokumenter til HR-afdelingen i Generaldirektoratet for TCDD Enterprise, personligt eller pr. post, mellem de datoer, der skal offentliggøres på TCDD's hjemmeside.

Der vil blive udarbejdet en rapport om kandidater, der søger med manglende dokumenter, eller som ikke opfylder betingelserne i meddelelsen, og İŞKUR vil få besked om, at deres ansøgning ikke er blevet accepteret.

5- Der afholdes en mundtlig prøve for dem, der afleverer dokumenter fra kandidaterne. Mundtlig eksamen, Generaldirektoratet for TCDD, Human Resources Department, Hacı Bayram Mahallesi Mah. Hippodrome Cad. Nr: 3 Altındağ / ANKARA mellem de datoer, der offentliggøres på TCDD's hjemmeside.

6- Ved den mundtlige eksamination af kandidaterne af Eksamensnævnets medlemmer; Deres selvtillid er 10 point, deres skriftlige kommunikation er 10 point, deres verbale kommunikation er 10 point, og deres evne til observation-stress-problemløsning er 20 point ud af 50 point i færdighedsområdet, Hvert spørgsmål fra grenen af uddannelsen de dimitterede bedømmes over 10 point, og fagterminen er 1 spørgsmål, fagligt strukturmateriale vil blive vurderet ved at stille 2 spørgsmål og 2 spørgsmål fra faglige tekniske fag, 50 point på det faglige område, i alt 100 point. Som et resultat af evalueringen tages 50 % af den gennemsnitlige score givet af medlemmerne af eksamensudvalget og 50 % af KPSS-score, og successcore og rangering vil blive bestemt. Med udgangspunkt i kandidaten med den højeste successcore, vil antallet af originale og det samme antal vikarkandidater blive bestemt som det ønskede antal arbejdere.

7- Det vil være en fordel for kandidaterne at se den arbejdsplads, hvor de vil arbejde, før de søger.

8- Kandidater vil kun kunne ansøge om et af vores annoncerede arbejdsstyrkekrav.

9- Kun mandlige kandidater vil være i stand til at ansøge om efterspørgsel efter arbejdskraft annonceret af Generaldirektoratet for TCDD Enterprise, da arbejdspladserne er inden for rammerne af farlige og meget farlige arbejdspladser og på grund af jobbets art.

10- Togetablissementsarbejdere, der skal ansættes, vil være underlagt arbejdsloven nr. 4857.

11- Forsøgsperioden for Train Organization Arbejdstagere, der begyndte at arbejde, er 4 måneder, og ansættelseskontrakten for dem, der fejler i prøveperioden, afsluttes.

12- Togvirksomhedsarbejdere, der begynder at arbejde, vil arbejde i mindst 5 år og vil ikke kunne anmode om en overførsel i denne periode. De, der har gennemført 5 år, vil kunne anmode om overflytning til arbejdspladser med togpersonale.

13- Togetablissementsarbejdere, der begynder at arbejde, vil være i stand til at arbejde dag og nat på 24-timers basis på skift.

14- De, der begyndte at arbejde som en togorganisationsarbejder, og hvis ansættelseskontrakt blev opsagt inden for 7 år i overensstemmelse med andet afsnit af artikel 4857 i arbejdsloven nr. 25, og dem, der forlod ved opsigelse; deres uddannelse, kursus, praktik mv. ½ af beløbet tilbageføres som kompensation ved at beregne omkostningerne til uddannelsen med det honorar, de modtager under uddannelserne.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar