Navnet på Behiç Erkin, grundlægger af TCDD, Pioneer of Railways Will Be Alive i Istanbul

Grundlægger af IBB TCDD, der leder jernbanerne Behic Erki's Name Lived
TCDD’nin Kurucusu Demiryollarının Öncüsü Behiç Erkin’in Adı İstanbul'da Yaşatılacak

İBB gav navnet på Behiç Erkin, grundlæggeren og den første general manager for TCDD, til det største bybanesystem i Tyrkiet, bygget i Ümraniye, med det første 2-etagers togparkeringsområde. Idet İmamoğlu understregede, at de overtog byggepladsen på Rail System Campus, opkaldt efter afdøde Erkin, på et niveau på 33 procent og stoppede fuldstændigt, sagde İmamoğlu: "Vi håndterede hurtigt vores metrobyggeri, som har stået i flere måneder, nogle i årevis og ser lidt ensomme ud. Der var endda nogle byggepladser, der var farlige for byen. Så snart vi tiltrådte, startede vi vores virksomhed ved at tage deres forholdsregler. Denne proces er en historisk proces. Lad os understrege, at denne periode, som vi har bragt til Istanbul, især om metroerne, er en historisk proces, der vil blive talt meget om i fremtiden.”

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) beholdt navnet Behiç Erkin, grundlæggeren og den første generaldirektør for TCDD, en af ​​uafhængighedskrigens logistiske helte. Erkins navn blev givet til Rail Systems Campus, som vil blive brugt som kommandocenter for de 3 metrolinjer på den anatolske side af byen. Behiç Erkin Rail System Campus i Ümraniye; IMM formand Ekrem İmamoğlublev åbnet med deltagelse af Emir Kıvırcık, den afdøde Erkins barnebarn, og maleren Teymur Rzayev, som malede Erkin, som blev hængt ved indgangen til campus. I åbningsceremonien hhv. İmamoğlu og İBB vicegeneralsekretær Pelin Alpkökin holdt taler.

"VI HAR ET HELT STOPLET BYGGEPLADS PÅ 33 PROCENT NIVEAU"

Ved at beskrive Metropolitan Municipality Metro Istanbul Behiç Erkin Rail Systems Campus som "stedet, hvor togene, der vil betjene metrolinjerne på den anatolske side af byen, samles og vedligeholdes", sagde İmamoğlu, "På denne campus; vedligeholdelsesværksted, tungt vedligeholdelsesværksted, åbne og lukkede togparkeringsarealer, transformerbygninger og selvfølgelig administrationsbygningen. Idet İmamoğlu understregede, at de overtog campusbyggepladsen, som de åbnede, på et niveau på 33 procent og stoppede fuldstændigt, sagde İmamoğlu: "Vi oplevede den samme mærkelighed på linjen Dudullu - Bostancı. Fordi der dengang blev brugt et lån fra Iller Bank, blev noget af det, næsten halvdelen, optaget med et lån på 1,6 mia. Den linje stoppede, da de penge slap op, fordi der ikke var nogen forberedelse til finansiering, og fordi der ikke var nogen plan om at gøre det med egne ressourcer," sagde han.

"HVIS IMM IKKE KAN BYGGE METROEN I DEN PERIODE, ER ÅRSAGEN FULDSTÆNDIG FÆRDIGHEDER OG PRIORITET PROBLEM"

Idet İmamoğlu gentog, at metroproblemet er et vigtigt spørgsmål for Istanbul, sagde:

”I dag transporterer vi næsten 1 millioner mennesker på én dag i Istanbul. Hvad betyder 9 millioner mennesker? Så vi transporterer lige så mange mennesker som befolkningen i London. Men vi har en tredjedel af undergrundsbanen i London. Derfor, den vej, vi skal gå, de ting, der har været forsømt og ufærdige indtil i dag, i virkeligheden burde I alle vide og forstå, hvilket kæmpe mål I har efterladt og sat foran os. Derfor kom vi hurtigt i gang. Så at sige; Vi håndterede hurtigt vores metrobyggeri, hvoraf nogle har stået i måneder, nogle i årevis, og som virker lidt ensomme. Der var endda nogle byggepladser, der var farlige for byen - der var trods alt udgravninger under jorden. Så snart vi tiltrådte, startede vi vores virksomhed ved at tage deres forholdsregler. Denne proces er en historisk proces. Lad os understrege, at denne periode, som vi har oplevet i Istanbul, er en historisk proces, der vil blive talt meget om i fremtiden, især om metroerne. Det skal bestemt slås fast, at; Hvis Istanbul Metropolitan Municipality ikke kunne producere på det tidspunkt, ikke kunne drive forretning på det tidspunkt, hvis metroen ikke kunne laves, er årsagen udelukkende et færdighedsproblem, et prioriteret problem. Hvilket emne er det et koncentrationsproblem at lave? Det er et problem at styre en by, en kommune med affald. Nu, hvis tingene kører glat, og hjulene drejer, hvis vi stolt klipper det bånd, mens vi åbner mange værker, såsom opførelsen af ​​dette vigtige center; Den eneste grund til dette er, tro mig, at koncentrere dig om dit arbejde, at tjene Istanbul, at redde Istanbuls budget fra spild, at gøre det til et frugtbart budget, at institutionalisere samarbejdsprocessen med politiske mekanismer, der tager hensyn til de tekniske mennesker, ord fra kvalificerede ledere, der kan deres job, og deres forslag. Implementering af konceptet om at styre med moral giver dig sådanne resultater."

"DET ER VIGTIGT AT VÆRE EN BY, DER BYGER 10 METROER PÅ SAMME TID, MEN..."

”Hvis man vil tjene offentligheden, gennemfører man projekter, der tjener offentligheden; Det er det, vi gør," sagde İmamoğlu, "det er vigtigt at blive den by, der laver flest undergrundsbaner i verden. Det er vigtigt at drive de fleste metrobyggepladser i verden på samme tid, men det er ikke det samme at være ledelsen, der ikke har nogen kendt kilde, eller endda projekterne for nogle af dem er uklare, og det gør, at de fleste metroudbud på samme tid. Så du byder, men hvis siden ikke fungerer, vil den ikke. For eksempel; Ligesom Mahmutbey – Esenyurt-linjen. Der var med andre ord intet projekt, ingen byggeplads. For eksempel; Göztepe – Ataşehir – Ümraniye linje, der passerer under Finans Şehir. Det gælder også her. Det er en meget vigtig linje. Det er en af ​​de linjer, vi overtog på 2-3 procents niveau. Ligesom metroen, der blev bygget på basen og stolt betegnet som Finansbyen, ikke blev startet, som formodes at gå under et sted, hvor der kun forventes at komme 80 tusind ansatte. Vi startede disse," sagde han.

"VI ER STOLT AF AT GENNEMFØRE ISTANBULS DURAN-PROJEKTER ET FOR ET"

Siger, "Vi er stolte af at realisere de stående projekter i Istanbul et efter et ved at koordinere deres økonomi og administrere et frugtbart budget," sagde İmamoğlu:

"Vi genererede 1,4 milliarder euro til Istanbul. Vi skal; fordi både mellem- og langsigtet finansiering er vigtig i sådanne investeringer. Desværre er der en anden mangel. Siden juli 2019 har ingen offentlig institution givet os et eneste kronelån. En enkelt offentlig institution. Dette er en smertefuld situation. IMM; Det er en institution, der har drevet forretning, selvom den ikke kan få dem fra offentlige banker og offentlige institutioner. Til dato har vi åbnet en 29,9 kilometer lang jernbanesystemlinje. Forhåbentlig vil vi i år, sammen med Dudullu – Bostancı, bringe dette til et niveau, der vil overstige 45 kilometer ved at inkludere Fulya – Yıldız. Dette skete i en periode på 45 år. Hvad dette betyder, lad mig fortælle dig, er næsten tre gange gennemsnittet for de seneste 3,5-20 år. Hvis Istanbul producerer 25-15 kilometer metrolinjer om året, kan det råde bod på denne mangel. I 20 går vi med målet om at bringe 2025 kilometer ny metrolinje til Istanbul."

"VI ER I BESØGELSEN PÅ AT VENDE VORES ANSIGT TIL VORES FOLK VED AT FORTÆLLE VORES FORRETNING"

İmamoğlu understregede, at Istanbul har brug for nye metrolinjer, og gav eksempler på de projekter, de forberedte i denne sammenhæng. Ved at sige: "Vi er i et forsøg på at vende vores ansigter mod vores folk, ikke ved at forhindre dem, ikke ved at fortælle disse ting, men ved at forklare vores job," påpegede İmamoğlu, at de vendte deres ansigter mod de inspirerende særlige øjeblikke og mennesker i nyere historie. Med at understrege, at Behiç Erkin er et af disse navne, sagde İmamoğlu: "Vi vil aldrig glemme, at vores smukke republik, hvis 100. år vi vandrer med håb og entusiasme, står på indsatsen fra sådanne samvittighedsfulde skikkelser og sande patrioter. Efter uafhængighedskrigen, i kampen for udvikling og oplysning, hæver den smukke republik sig over indsatsen fra vores mange helte, hvis navne vi kender og ikke kender, men hver af dem har en særlig plads i vores hjerter. I den henseende mindes vi Gazi Mustafa Kemal Atatürks enestående kamp med respekt og taknemmelighed, og vi mindes både hans våbenkammerater og hans værdifulde ledsagere såsom Behiç Erkin med taknemmelighed i nærværelse af jer alle, og vi bøjer os for dem med respekt."

“AT GIVER ET NAVN; DU BØR OVERLEVERE SKILTET FOR AT VÆRE ET EKSEMPEL FOR FREMTIDIGE GENERATIONER, FOR IKKE AT BLI UNDERRETET.”

"Ærligt talt; At sige, at når du navngiver navne, skal du tænke tusinde gange og hænge det skilt en gang," sagde İmamoğlu, "Det er ikke lette job. Ved navngivning; Du bør hænge skiltet for ikke at være nyttigt for nogen, men for at være et eksempel for fremtidige generationer. Ved navngivning; Du bør hænge disse skilte op, ikke for at redde nutiden, men for at bygge broer af sund, historisk information til fremtiden. Ellers bliver du nødt til at tage et kig, efter et par år skal du tage de tegn ned. Det er muligt at se dette på de seneste sider af vores historie. I den henseende har vi alle sammen oplevet, at det her er et følsomt emne, hvilken speciel opgave vi udførte, da vores venner bragte dette navn til os, hvilket fantastisk stykke arbejde vi gjorde, og hvilken korrekt beslutning vi tog.”

JORDSKÆVADVARSEL: “Lad os sætte os ned og snakke; VI ER KLAR"

I sin tale henledte İmamoğlu også opmærksomheden på det 5.9 Düzce-centrerede jordskælv, der fandt sted her til morgen, og sagde:

"Der er ingen i dag og ingen i morgen. 'Sir, der vil være valg i 2023; Hvem kommer?' Fremtiden er klar. Men problemet er ikke det, problemet er at kunne tale og dække det bord selv i dag. Jordskælv; Lad os få ordren i morgen, lad os tage op til Ankara sammen. Lad os sætte os ned og snakke. Vi er klar. Vi er ligeglade med det her, vi holder os ikke tilbage. Jeg stod op klokken 4 over 8 om morgenen. Mens jeg fulgte problemet på enden af ​​telefonen med mine venner, via AKOM; 'Har vi noget tab? Mon ikke der kommer til at ske noget.Tro mig, vi fandt morgenen med vores nervøsitet. I denne forbindelse, vores anmodning fra dig, vores anmodning; Venligst, som hele offentligheden, at være følsom over for denne proces og ikke glemme, at løsningen på denne proces er i os alle. Med andre ord, hvis et ministerium siger 'Jeg løser det alene'; Nej, du kan ikke løse det, bror. Du har ikke fundet ud af det endnu. Hvis Hovedstadskommunen siger: 'Jeg løser det alene'; Du kan ikke rette det bro. For det er en stor sag. Så jeg taler ikke tal. I dag er der næsten 150 bygninger i Istanbul, som kræver akut opmærksomhed. Jeg siger ikke flad; der er en bygning. Disse er målte værker. Vi vil helt sikkert være forsigtige i alle forhold. Vi vil være håbefulde. Vi vil ikke bevæge os væk fra fornuft og videnskab. Vi vil styre processen med kvalificerede teams. Og vi vil opnå denne form for arbejde sammen med mod. Intet kan stå i vejen for mod og optimisme. Vi vil lykkes sammen. Vi vil se meget gode dage sammen."

ALPKÖKIN DELTE INFORMATION OM CAMPUS

IMMs vicegeneralsekretær Pelin Alpkökin startede sin tale med at takke Erkins barnebarn Emir Kıvırcık for at tillade brugen af ​​navnet "Behiç Erkin". Alpkökin delte følgende information: "I 2019 blev et delvist værksted og et parkeringsområde på kun 11 sæt færdiggjort på denne campus."

“Men Dudullu – ligesom Bostancı stoppede dette sted også. Sammen med vores Dudullu – Bostancı-linje har vi givet hastighed og tyngde til arbejdet her med genoptagelsen af ​​Dudullu – Bostancı-metroen for at åbne campus her, parkeringsarealerne og kommandocentralen vi er i i dag, hjertet og sindet af Metro Istanbul på den anatolske side, i brug så hurtigt som muligt. Dette er vores 3 metrolinjer; Det blev oprettet til at styre Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy - Sultanbeyli, Ümraniye - Ataşehir - Göztepe og Dudullu - Bostancı linjer fra et kontrolcenter og et enkelt punkt. Men på den anatolske side, Kadıköy – Vi har en Sabiha Gökçen lufthavnslinje. Kadıköy – Med færdiggørelsen af ​​Pendik-forbindelsen af ​​vores Sabiha Gökçen-linje, ønsker vi at tage kommandocentret for den linje her. Derfor vil dette i løbet af meget kort tid være et vigtigt kommandocenter, der styrer alle dele af den anatolske side. Kommandocentralen, du ser ovenfor i dag, har også en god side. Testene af vores Dudullu - Bostancı linje, som vil være klar til vores passagerer i slutningen af ​​næste måned, bliver også tjekket herfra i dag. Alle test udføres her. Dudullu – Bostancı-linjen er også meget travl. Nu planter vi vores totems. Vi er ved at færdiggøre vores input-output strukturer. En vigtig del af certificeringsprocesserne af vores test vil blive udført i denne måned, og de resterende to certifikater vil blive lavet i december. Og vores linje vil være klar til passagerer i slutningen af ​​december og vil blive styret herfra.”

Efter talerne; Behiç Erkin Rail Systems Campus blev officielt taget i brug med båndet klippet af İmamoğlu, İBB-bureaukrater, afdøde Erkins barnebarn Emir Kıvırcık og maleren Teymur Rzayev, som malede Erkins maleri ved indgangen til campus.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar