Trafiktæthed vil være historie på Çayırova Turgut Özal-broen

Trafikpropper på Cayirova Turgut Ozal-broen bliver historie
Trafiktæthed vil være historie på Çayırova Turgut Özal-broen

Kocaeli Metropolitan Municipality, som ånder bytrafikken med de broer, veje og kryds, den har bygget, fortsætter med at åbne nye transportnetværk. I denne sammenhæng nærmer Metropolitan sig slutningen af ​​sit "Turgut Özal Bridge Replication and Road Construction"-arbejde placeret på TEM Connection Road i Çayırova-distriktet. I projektet, som skal forhindre ophobning af køretøjer på broen, blev der tidligere placeret 32 bjælker med en længde på 20 meter på de tre ben af ​​den ekstra bro. Efter bjælkemontagen tilbagelagde de hold, der støbte gulvbetonen og producerede isoleringen, også en betydelig afstand i andre arbejder.

75 TONS ASFALT LANCERET PÅ EKSTRA BRO

Endelig blev asfaltbelægningen af ​​den ekstra bro udført i de igangværende arbejder under kontrol af Institut for Videnskabsanliggender. I den sammenhæng blev der lagt 65 tons slidlagsasfalt på gulvet i broen, som er 10.75 meter lang og 75 meter bred. Teams vil fremstille autoværn, fodgængerværn og hegnssystemer til beskyttelse mod hærværk i de kommende dage.

VEJE UDVIDER PÅ 3 GADER

Infrastruktur- og overbygningsarbejder fortsætter på Turgut Özal Street, Tuna Street og Namık Kemal Street, som er planlagt til at blive udvidet inden for projektets rammer. Gaderne, som bliver omdannet til 2×2 veje og med forbindelsesvejene og krydsene fornyet i denne sammenhæng, vil gøre det nemmere at komme ind og ud af Çayırova-distriktet med en ekstra bro. Når projektet er afsluttet, vil vejen, der adskiller Istanbul-Kocaeli provinsgrænsen på Turgut Özal Caddesi, blive krydset over motorvejen med en ny ekstra bro og genforbundet med Turgut Özal Caddesi.

673,5 TERNING BETON OG 175 TON RIBLET JERN

I Turgut Özal-broen replikering og vejbygningsarbejde, som er planlagt som to spor, blev der bygget 2 tusind 195 meter 2×2 delt vej, 284 meter 1×1 vej, 64.70 meter lange, 10.75 meter brede spændbroer. Ved opførelsen af ​​projektet blev der brugt 673,5 kubikmeter beton og 175 tons armeringsjern.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar