UPS fuldfører Bomi Group Acquisition Process

UPS fuldfører Bomi Groups opkøbsproces
UPS fuldfører Bomi Group Acquisition Process

UPS (NYSE: UPS) meddelte, at de har gennemført det tidligere annoncerede opkøb af Bomi Group, branchens førende leverandør af international sundhedslogistik. Med dette opkøb vil UPS Healthcare, virksomhedens sundhedsenhed, tilføje temperaturkontrollerede faciliteter i 14 lande i Europa og Latinamerika, herunder Tyrkiet, og 3.000 højt kvalificerede medarbejdere til sit UPS-team.

Virksomheden vil operere under det nye navn "Bomi Group, a UPS Company". Bomi Group CEO Marco Ruini vil slutte sig til UPS Healthcares ledelsesteam. UPS Healthcare-kunder har nu adgang til 37 faciliteter i 17 lande og territorier med i alt 216 millioner kvadratfod leveringsplads til sundhedsydelser, der overholder gældende god fremstillingspraksis (cGMP) og god distributionspraksis (BNP).

Kate Gutmann, Vice President og Head of UPS International, Healthcare and Supply Chain Solutions, sagde: "UPS Healthcare vil sammen med Marco Ruini og Bomi-teamet levere mere sofistikerede og globalt integrerede løsninger til vores kunder i hele Europa og Latinamerika. "Vores synergetiske team, værktøjer og avancerede faciliteter vil gøre os i stand til at udvide vores paneuropæiske kølekædenetværk og levere næste generations sundhedslogistikløsninger til vores kunder."

UPS Healthcare-teamet har udviklet en detaljeret migrationsplan for at understøtte fortsat forretningsvækst, samtidig med at kølekædekapaciteten forbindes yderligere med vigtige europæiske og latinamerikanske indgangssteder.

Wes Wheeler, præsident for UPS Healthcare, sagde: "Jeg er overbevist om, at dette opkøb vil frigøre nye tjenester og synergier i Europa og Latinamerika takket være de muligheder, Bomi Group tilfører vores netværk. "Når vi begynder at implementere vores migrationsplan, er vi klar til at implementere synkroniserede tjenester."

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar