Vejtransport giver liv til eksport

Vejtransport giver liv til eksport
Vejtransport giver liv til eksport

Ministeriet for Transport og Infrastruktur oplyste, at de fortsætter internationale initiativer for at forbedre vejtransporten, som er et af de vitale punkter i eksporten, og oplyste, at antallet af yderligere transitdokumenter modtaget fra 2022 forskellige lande i 21 oversteg 320 tusinde, og det samlede antal transitdokumenter oversteg 1.6 mio.

Ministeriet for Transport og Infrastruktur afgav en udtalelse om vejtransportdokumenterne. Idet man understregede, at ændringerne i forsyningskæden sammen med epidemien styrkede Tyrkiets position i verdenshandelen, blev det bemærket, at stigningen i handelen også øgede efterspørgslen efter vejtransportsektoren.

I forhold til perioden før epidemien steg antallet af virksomheder, der modtog autorisationsbeviser fra Transport- og Infrastrukturministeriet til at udføre internationale transportaktiviteter med 2022 procent fra november 50. Antallet af indregistrerede køretøjer i virksomheder steg med 55 procent pr. gennemsnit.

"Mens vores lands eksport slog rekord med 2021 milliarder dollars i 225, oversteg antallet af eksporttransporter inden for international vejtransport 1.5 millioner og spillede en vigtig rolle i dette," hedder det i erklæringen og tilføjer, at eksporten fortsatte med at stige støt i år. Erklæringen, som bemærkede, at der var en stigning på 10 procent i international vejtransport i de første 15 måneder af dette år, fortsatte som følger:

"Som et resultat af de nylige initiativer udført af vores ministerium, banede løsningen af ​​transitdokumentproblemet med lande som Bulgarien, Rumænien, Serbien og Ungarn i transport til Europa og med Rusland, Kasakhstan og Aserbajdsjan i transport til Asien vejen for tyrkiske transportører. Kun i de sidste to uger; Et tusind tredje land og 3 tusind transit fra Aserbajdsjan, 3 tusinde tredje land fra Georgien, tusind tomme indrejsegods fra Hviderusland og 3 tredje land, 3 enkeltsporede fra Estland type og 500 tusinde bilaterale transitcertifikater blev desuden modtaget fra Grækenland . Således oversteg antallet af yderligere tilladelser opnået fra 3 forskellige lande i 200 3 tusinde, og det samlede antal pastilladelser oversteg 2022 millioner."

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar