Yusufeli Dam Relocation Roads åbnet

Yusufeli Dam Relocation Roads taget i brug
Yusufeli Dam Relocation Roads åbnet

præsident Recep Tayyip Erdogan; Yusufeli Dam Relocation Roads, som omfatter 56,7 tunneler med en længde på 39 kilometer, 3 broer og viadukter på 615 tusind 19 meter, er blevet taget i brug.

Minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu deltog i åbningen af ​​de nye Yusufeli-veje. Karaismailoğlu forklarede, at de designer flytteveje, der vil give adgang til den nye bebyggelse i distriktet, da det nuværende campus i Yusufeli-distriktet og en del af motorvejen vil blive oversvømmet inden for rammerne af dæmningsprojektet, sagde Karaismailoğlu: "Ved flytningen veje bygget i 3 sektioner, i alt 69,2 kilometer i længden, 56,7 Der er 39 tunneler med en længde på ,3 kilometer, 615 broer og viadukter på 19 tusind 5 meter. Projektet omfatter også i alt 12 vejkryds, hvoraf 17 er på forskellige niveauer og XNUMX er i klasse, som gør det muligt for bebyggelserne i regionen at slutte sig til vejen.

Transportminister Karaismailoğlu understregede, at længden af ​​alle tunneler i Tyrkiet kun var 2003 kilometer i 50, at der i øjeblikket bygges en 56,7 kilometer lang tunnel omkring Yusufeli-dæmningen. Karaismailoğlu oplyste, at tunnelerne i projektet blev afsluttet inden for 5 år med den nye østrigske tunnelmetode (NATM), at belysnings-, ventilations-, kommunikations- og trafiksystemerne også er klar inden for rammerne af tunnelernes elektromekaniske arbejde.

Karaismailoğlu understregede, at der vil være et tunnelkontrolcenter i det nye distriktscenter i Yusufeli mellem T-11 og T-12 tunnelerne til styring af tunnelerne, og sagde: "De brede og vanskelige dalkrydsninger på ruten; Det vil blive leveret af 2 teknologiske broer med en samlet længde på 188 tusind 4 meter. Tekkale Viaduct blev bygget med en 628 meter lang balanceret cantilever-metode. Viaduktens højeste ben, som har 5 åbninger, når 144 meter. Broens overbygningsbredde er 14,5 meter. Yusufeli Viaduct blev derimod designet som en ortotropisk ståloverbygningstype ved hjælp af push-and-slide-metoden, med en længde på 685 meter og 9 spænd. Overbygningsbredden på viadukten, hvis højeste søjle når 147 meter, er 16,5 meter. Vi sigter mod at åbne viadukten for trafik i 2023. Længden af ​​Şilenkar-viadukten er 530 meter. Viaduktens højeste ben, som har 4 åbninger, når 135 meter. Overbygningsbredden på broen, som er bygget med den balancerede udkragningsmetode, er 16,5 meter. Yusufeli Dam Viaduct er 345 meter lang og har 3 spænd med den balancerede cantilever metode. Overbygningsbredden på viadukten, hvis højeste søjle når 72 meter, er 16,5 meter.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar