Emirates A380 lander i New Zealand

Emirates A lander i New Zealand
Emirates A380 lander i New Zealand

Emirates flagskib A380 har foretaget en vigtig landing i Auckland Lufthavn. Emirates' dobbeltdækkerfly har foretaget sin første flyvning til Auckland siden februar 2020, hvilket viser øget efterspørgsel efter rejser til og fra New Zealand.

Denne særlige daglige flyvning mellem Dubai og Auckland blev budt velkommen i Auckland Lufthavn før landets første sommer, som vil være uden karantæne siden pandemien.

Emirates fly EK448 afgik Dubai International Airport kl. 10 og landede i Auckland kl. 05 lokal tid. Med en estimeret flyvetid på 11 timer fra Dubai til New Zealand og 05 timer og 16 minutter i den anden retning, tog flyvningen også titlen tilbage som den længste rute i Emirates flynetværk med 17 km. Med denne funktion er flyvningen blandt de længste non-stop kommercielle flyvninger i verden.

Som et vidnesbyrd om de stadigt voksende bånd til landet, har Emirates fløjet til New Zealand i 19 år. Emirates har leveret daglige flyvninger til New Zealand og andre lande under hele pandemien, mens de har leveret vigtige varer til og fra landet på SkyCargo-flyvninger.

Den nye opdatering af flyvningerne giver passagererne mere fleksibilitet og valgmuligheder i deres rejseplaner, samtidig med at rejsetiden reduceres ved at give praktiske forbindelser til andre ruter i flyselskabets flynetværk, herunder destinationer i Europa og Mellemøsten.

Emirates A380-oplevelsen er fortsat i høj efterspørgsel blandt passagerer med 14 First Class-suiter og 76 sæder, der omdannes til senge på Business Class. Passagerer, der rejser til og fra Auckland, kan nyde rummelige og komfortable kabiner, eksklusive produkter såsom Onboard Lounge, First Class suiter og Shower & Spa, der giver passagererne de bedste oplevelser på himlen, og det prisvindende underholdningssystem ombord med mere mere end 5000 on-demand underholdningskanaler, de kan tage det ud. Flyselskabet øger gradvist brugen af ​​sit flagskib A380 parallelt med den stigende efterspørgsel efter rejser. Emirates A380 betjener i øjeblikket 25 globale destinationer i 37 lande, og dette antal vil nå op på 2023 i marts 42.

Günceleme: 07/12/2022 14:18

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar