FIFA World Cup ægte guld eller efterligning, hvor mange kilo? Er FIFA World Cup returneret?

FIFA World Cup ægte guld eller efterligning Hvor mange kilo er FIFA World Cup returneret?
Er FIFA World Cup rigtig guld, er det en forfalskning, hvor mange kilo returneres FIFA World Cup?

VM, der afholdes hvert 4. år, kom igen på banen med finalekampen søndag den 18. december. Mens Argentina, som gjorde sig bemærket med den sidste kamp, ​​vandt VM, FIFA World Cup Real Gold, Imitation, How Many Kilos? Er FIFA World Cup returneret? Hans spørgsmål var genstand for nysgerrighed...

Er FIFA World Cup rigtig guld?

VM er 6 karat guld, vejer 175 kilo 36,8 gram, er 18 centimeter høj. Der er to lag malakit på bunden. På gulvet i pokalen er der 17 små tallerkener med navnene på mesterlandene. Navnene på mesterlandene siden 1974 behandles.

Er FIFA World Cup returneret?

På gulvet i pokalen er der 17 små tallerkener med navnene på mesterlandene. Denne region, hvor navnene på mesterlandene er blevet broderet siden 1974, vil blive fyldt med mesterskabet i 2038. Efter tyveriet i Brasilien tildeles trofæet ikke fuldt ud til det land, der vandt mesterskabet. Trofæet bliver kun i det mesterskabsvindende land i 4 år frem til næste VM-slutrunde, hvorefter et forgyldt eksemplar tildeles det pågældende land.

Historien om VM

FIFA World Cup er en international fodboldturnering, hvor herrelandsholdene fra medlemslandene i International Association of Football Associations (FIFA), det højeste styrende organ med ansvar for fodbold på den internationale arena, kan deltage. Siden den første turnering i 1930, Anden Verdenskrig. Den afholdes hvert fjerde år, bortset fra 1942 og 1946, som ikke kunne realiseres på grund af Anden Verdenskrig.

I den nuværende status for turneringen er der en kvalifikationsfase, der varer i tre år forud for turneringen. Fra i dag konkurrerer de hold, der lykkes med at bestå kvalifikationerne, som 211 FIFA-medlemslande kan deltage i, i den sidste fase kaldet FIFA World Cup Finals. I alt 32 landshold deltager i finalen, hvor værtslandet eller værtslandene deltager direkte uden at kvalificere sig på grund af værtskabet for det pågældende års turnering. Deltagerne, opdelt i otte grupper på hver fire hold, konkurrerer i første runde, hvor de spiller en kamp med de andre hold i deres gruppe i denne første etape. Hold, der fuldender grupperne på de to første pladser, går videre til anden etape, som gennemføres med et enkelt-kamp elimineringssystem. Mens vinderen af ​​den sidste kamp bliver mester, spilles en tredjepladskamp mellem taberne i semifinalerne for at afgøre det tredje hold.

21 forskellige hold har vundet mesterskabet i i alt 8 arrangerede turneringer indtil videre. Brasilien, det eneste hold, der har deltaget i hver turnering, er det mest succesrige hold i pokalen med fem vundne mesterskaber. Italien og Tyskland fire hver; Argentina tre, Frankrig og Uruguay to hver; England og Spanien vandt et mesterskab hver. Den forsvarende mester er Argentina, som vandt turneringen i 2022.