Izmir Metropolitan Municipality vil købe sporvogne (udskudt til 23.12.2022)

Izmir Buyuksehir kommune vil købe sporvogne
Izmir Metropolitan Municipality vil købe sporvogne

Izmir Metropolitan Municipality vil købe sporvogne
İZMİR METROPOLITAN MUNICIPALITY RAIL SYSTEM AFDELING

Indkøb af 26 sporvejskøretøjer, reservedele og specialværktøj og -udstyr Indkøb af varer vil blive udbudt ved åbent udbud i overensstemmelse med artikel 4734 i lov om offentlige indkøb nr. 19, og bud modtages kun i elektronisk miljø gennem EKAP. Detaljeret information om auktionen kan findes nedenfor:
HRN: 2022 / 1105594
1 Administrationschef
a) Navn: IZMIR METROPOLITAN KOMMUNE AFDELING FOR JERNBANESYSTEM
b) Adresse: IZMIR METROPOLITAN MUNICIPALITY Mimar Sinan Mahallesi 9 Eylul Square No:9/1 Kulturpark interiør Hall 4 Værelse nr: 4040 KONAK/IZMIR
c) Telefon- og faxnummer: 2322931651 - 2322933625
ç) Webside, hvor udbudsdokumentet kan ses og downloades ved hjælp af e-signatur: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Indkøb af varer
a) Navn: Køb af 26 sporvogne, reservedele og specialværktøj og -udstyr
b) Kvalitet, type og mængde:
Køb af 26 sporvogne, 127 reservedele og 11 specialværktøjer og -udstyr
Nærmere oplysninger kan fås fra den administrative specifikation i udbudsdokumentet i EKAP.
c) Sted, der skal laves/leveres: – Karşıyaka Sporvognsværkstedsbygning: 8291 Sokak No:4 Ataşehir Çiğli/İzmir TYRKIET Levering på jernbane – Konak Sporvognsværkstedsbygning: Şehitler Caddesi No:175 Mersinli/Konak/İzmir TYRKIET Levering på jernbane
ç) Varighed/leveringsdato: Den samlede varighed af arbejdet (fra arbejdets startdato til slutdatoen for den endelige accept af hele arbejdet efter den endelige levering) er 36 måneder. Inden for rammerne af denne periode vil alle arbejdspunkter, der er omfattet af kontrakten, blive afsluttet, og den foreløbige accept og endelige accept af hele arbejdet vil blive foretaget. Leveringsprogram: Startende fra arbejdets startdato: 12 sporvogne i 2. måned 14 sporvogne i 2. måned 15 sporvogne i 4. måned 15 sporvogne i 16. måned Produktionsalbum, reklamevideoer, modeller 4 sporvogne i 17. måned 4 sporvogne i 18. måned 4 sporvogne i 18. måned 127 genstande Reservedele i 18. måned 11 genstande i 19. måned Udstyr og faciliteter 2 sporvogne i 20. måned 2 sporvogne i 21. vejs måned 2. måned 2. sporvogne Administrationen vil efter levering af de første 3 Sporvejskøretøjer om nødvendigt kunne foretage ændringer omkring tidspunkt og antal køretøjer, der skal leveres og meddele entreprenøren den nævnte ændring 21 måneder i forvejen. Dette ændrer dog aldrig på betingelsen om, at hele ordren skal være leveret ved udgangen af ​​den XNUMX. måned fra datoen for arbejdets påbegyndelse.
d) Dato for påbegyndelse af arbejdet: Den dato, hvor administrationen foretager forudbetalingen, er startdatoen.

3 den Tender
a) Udbud (deadline for budgivning) dato og klokkeslæt: 23.12.2022 11:00
b) Udbudskommissionens mødested (adressen, hvor e-bud vil blive åbnet): İZMİR METROPOLITAN MUNICIPALITY Mimar Sinan Mahallesi 9 Eylül Meydani No: 9 / 1Kültürpark İçi Hall 2 Meeting Hall 1-KONAK / İZMİR

Tilmeld dig på vores hjemmeside, vi har offentliggjort udbudsbekendtgørelse orientering stedet geçmez.yayınlan om det originale dokument med de oprindelige udbudsmateriale Dokumenter Forskelle mellem originaler geçerlidir.kaynak i Statstidende, dagblade, websider offentlige institutioner og organisationer.

Günceleme: 15/12/2022 10:36

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar