SNCF tester 'Flexy' vejbanekøretøj i Frankrig næste år

Flexy jernbanekøretøj
Flexy jernbanekøretøj

"Flexy", et af SNCF's projekter, er et lille batteridrevet jernbanekøretøj designet af franske Milla, der er i stand til at transportere op til 14 personer mellem 60 og 10 kilometer med en hastighed på 30 km/t. Med en vægt på 3,5 tons falder den ind under kategorien "meget lette tog" og kan køre automatisk, selvom der altid er en "chauffør" i den af ​​sikkerhedsmæssige årsager.

Den har evnen til at arbejde på køretøjet (især hvor små skinner er dækket) såvel som på ubrugte jernbanestrækninger takket være et genialt hybridhjulsystem (vej/skinne) udviklet af Michelin (derfor er cirklen forseglet med Micheline).

Flexy jernbanekøretøj

Dette er igen specifikt for at reagere på sidste mile-problemet, hvor stationen er væk hjemmefra. "Idéen er at bringe folk fra landdistrikterne til togstationer i form af shuttles".

Flexy jernbanekøretøj

"Tidsplanen for dette projekt accelererer," siger David Borot, direktør for innovation og ny mobilitet hos SNCF. "En pilot eller endda to test vil blive udført i Bretagne i 2023/2024. Dette vil omfatte validering af driften og adfærden af ​​hybridskinnekøretøjet på en bilbase, vej-/vejkrydsninger og endda ofte transitanordninger."

Flexy jernbanekøretøj

"I 2024 vil vi tage til en anden region og demo det komplette system med en prototype tæt på det endelige udstyr. Målet er hurtigt at opnå de nødvendige godkendelser og autorisationer. At gå den ønskede vej." Marked i 2026,” fortsætter lederen.

Günceleme: 26/12/2022 10:28

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar