Arbejder i Keçiören Family Health and Culture Center Fortsæt med fuld gas

Arbejder hos Kecioren Family Health and Culture Center Fortsæt ved Full Throttle
Arbejder i Keçiören Family Health and Culture Center Fortsæt med fuld gas

Byggeriet af Atapark Family Health and 112 Emergency Medical Center, som blev bygget af Keçiören Kommune i Atapark-distriktet, og det kulturelle center, hvor børnehave og bibliotek er placeret, fortsætter uden at bremse. Den barske konstruktion af centret, hvis fundament blev lagt af Keçiörens borgmester Turgut Altınok, forventes at blive afsluttet i løbet af kort tid og brugt til sundheds- og uddannelsesaktiviteter.

Keçiörens borgmester Turgut Altınok, som udtalte, at de har foretaget mange investeringer til støtte for sundhed og uddannelse, siden de begyndte at arbejde i 1994, sagde: "Keçiören Kommune er den kommune, der byggede et hospital med 180 senge og overdrog det til ministeriet af sundhed. Der er ingen anden distriktskommune, der tilbyder en sådan service. I den forstand er den kommune, der investerer mest i sundhed, Keçiören kommune. Sundhed er afgørende for os. Tidligere bragte vi sundhedsydelser til vores hjemland med de sundhedscentre, vi byggede i vores nabolag, og nu tilbyder vi den samme service med vores familiesundhedscenter og 112 akutmedicinsk center. Vores paramedicinere vil tjene her i et behageligt område, i komforten af ​​et minihospital. Her vil der også være et bibliotek og en vuggestue. Vi vil fortsætte med at investere i vores børn og unge, hvilket er vores prioritet.” sagde.

Günceleme: 24/01/2023 16:57

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar