Brugen af ​​digitale kanaler steg med 2022 procent i 26

Brugen af ​​digitale kanaler steg også i procent
Brugen af ​​digitale kanaler steg med 2022 procent i 26

Forskningen udført af den globale omnichannel marketingplatform SmartMessage på næsten 1 milliard cloud-baserede data viser, at institutioner bruger digitale kanaler som e-mail, SMS og MMS mere intensivt i 2022 sammenlignet med året før.

Brands forsøger at nå ud til slutbrugere, hvis digitale brugsvaner har udviklet sig især med pandemien, med multi-kanal strategier. Mens brugen af ​​digitale kanaler vil stige med 2022 procent i 26, fører e-mail med 97 procent, hvad angår transport.

Oğuz Küçükbarak, CEO for SmartMessage, sagde:

“Når vi undersøger dataene, ser vi, at især marketing automation setups er begyndt at være effektive til at øge den digitale brug. Multi-channel opsætninger gør betydelige forskelle i forhold til at opfylde behovene hos nutidens forbrugere. Med pandemien er der opstået et slutbrugerpublikum, der bruger digitale kanaler mere. Det er blevet vigtigere end nogensinde at levere de rigtige budskaber, gennem de rigtige kanaler, på det rigtige tidspunkt, i perfektion af oplevelser."

Efterårsperioden, der begynder med åbningen af ​​skoler i erhvervslivet, er generelt kendt som sæsonen, hvor mange sektorer oplever aktivitet. Ifølge data fra SmartMessage var især sidste kvartal af 2021 den mest aktive periode i kommunikation med slutbrugere og kunder. Mens 31 procent af forsendelserne fandt sted i denne periode, var december årets mest aktive måned. April, september og november fulgte december med det højeste antal indsendelser på tværs af alle kanaler. Mens januar var måneden med mindst kommunikation i e-mail- og sms-kanaler, var maj og juli blandt månederne med mindst aktivitet for sms.

Det ses også i data fra SmartMessage, at institutioner foretrækker torsdag især til notifikationer og kampagner. Med en andel på 26 procent, efterfølges torsdag af mandag og fredag ​​med 18 procent. Weekend og især søndag ses som det tidsrum med mindst brandkommunikation. Mens der observeres en balanceret fordeling på tværs af alle hverdage i SMS- og MMS-kanaler, har e-mail-kanalen en aktivitet tæt på halvanden gange gennemsnittet af andre dage om torsdagen.

Det vises som en almindeligt brugt tidszone i indsendelser, især efter kl. 12. 67 procent af beskederne bliver leveret til brugerne efter klokken 12. I e-mail- og sms-kanaler er opslag om eftermiddagen dobbelt så hurtige som om morgenen. Denne hastighed firdobles i MMS-kanalen.

Oğuz Küçükbarak sagde, at mobilbrug har nået betydelige niveauer nu:

I den kommende periode forventer vi, at kanaler, der vil tilbyde mere imponerende budskaber til digitale forbrugere, såsom push notifikation i mobilbrug, vil blive brugt mere. Derudover vil dialogbaseret kommunikation blive mere almindelig med udbredelsen af ​​ChatGPT. En æra med chatbots, der bedre forstår kunderne og tilbyder bedre oplevelser, begynder."

Günceleme: 24/01/2023 13:39

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar