Det største af Kinas isbryderskibe kom i drift

Den største af Genies isbrydere kom i tjeneste
Det største af Kinas isbryderskibe kom i drift

Haixun-156, Kinas første store navigationsfartøj med isbrydende funktion, gik officielt i drift i Tianjin i dag. Haixun-156 blev landets største deplacementvægt og højeste kunstige intelligens navigationsskib.

Med en samlet længde på 74,9 meter, en formbredde på 14,3 meter, en formdybde på 6,2 meter og en deplacement på cirka 2400 tons afspejlede skibets designkoncept landets strategi om at nå Kinas kulstofemissions-top og kulstofneutralisering.

Det blev erfaret, at skibet ved navn Haixun-156, som er udviklet med indenlandsk teknologi, skal varetage vedligeholdelsen af ​​faciliteterne i havnene i den nordlige del af landet og opgaverne som nødsøgning og redning på vandet, og vil sikre produktionen, energitransporten og forsyningen i havnene.

Günceleme: 16/01/2023 14:37

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar