Efterspørgslen efter luksusbiler stiger i Kina

Stigende efterspørgsel efter luksusbiler i Kina
Efterspørgslen efter luksusbiler stiger i Kina

Kina, som har føringen inden for salg af biler, oplever en eksplosion i salg af luksusbiler på grund af den stigende indenlandske efterspørgsel. Ifølge data fra China Automobile Manufacturers Association (CAAM); I 2022 steg salget af den øverste bilkategori i landet med 11,1% sammenlignet med året før og nåede 3,89 millioner.

Stigningshastigheden i det øvre segment af bilsalg var 1.6 procentpoint over landsgennemsnittet. Ifølge CAAM steg salget af benzinbiler, som koster mere end 500 tusind yuan (74 tusind USD), med 2022 procent i 41,2 sammenlignet med året før. Stigningen i efterspørgslen efter nye energibiler solgt i intervallet 350-400 tusind yuan nåede 167%.

Günceleme: 23/01/2023 16:00

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar