En ud af fem elbiler, der sælges i Tyrkiet, er Mercedes-EQ

Mercedes EQ er en af ​​hver fem elbiler, der sælges i Tyrkiet
En ud af fem elbiler, der sælges i Tyrkiet, er Mercedes-EQ

Med 2022 nye EQ-modeller til salg i 4 og sælger 1.559 elbiler, sigter Mercedes-Benz mod at øge sin elbils andel af sit salg til over 2023 % i 10. Mercedes-Benz øgede sit personbilsalg med 21,2 % i forhold til året før og blev førende i Premium-segmentet. Mercedes-Benz afsluttede året med en stigning på 3,7 % i salget af lette erhvervskøretøjer og fastholdt sin førende position inden for 8+1 passagertransport.

På trods af halvleder- og logistikforhindringer, der fortsatte hele året, takket være en stærk efterspørgsel, øgede Mercedes-Benz sit samlede salg med 16 procent sammenlignet med det foregående år og nåede niveauet på cirka 25 tusinde køretøjer. I 2022 steg salget af personbiler af mærket med 21,2 procent sammenlignet med året før og nåede 18 tusind 630 enheder, således blev mærket førende ved at nå det højeste antal af salg i premiumsegmentbiler. Selskabets salg af lette erhvervskøretøjer steg med 3,7 procent i forhold til året før. Mercedes-Benz fastholdt sin førende position inden for 8+1 passagertransport.

Mercedes-Benz vil øge andelen af ​​elbiler i det samlede salg

For at fortsætte sin elektriske modeloffensiv introducerede Mercedes-Benz 2022 forskellige elektriske modeller på markedet i 4. Mercedes-Benz forklarer, at fra 2025 og fremefter vil alle nye køretøjsarkitekturer kun være elektriske, og kunderne kan vælge et helelektrisk alternativ til hver model, og Mercedes-Benz har meddelt, at det har produceret 2022 elektriske køretøjer takket være de modeller, det lancerede i Tyrkiet i 1.559. tage effektivitet, luksus og komfort til et nyt niveau i elbiler. Salget steg med 2021 procent i forhold til 365. En ud af hver femte elbil, der blev solgt i Tyrkiet, var mærket med EQ. Mercedes-Benz Automotive har som mål at øge andelen af ​​elbilsalg af det samlede salg til over 2023 procent i 10.

Şükrü Bekdikhan: "Vi startede en række rekorder, som vi vil slå i de kommende år inden for salg af elbiler"

"Vi er glade for at lukke året 2022 med fantastiske resultater", sagde Mercedes-Benz Automotive Executive Board og Automobile Group President Şükrü Bekdikhan, "I lyset af klimakrisen, som er både ambitiøs og stadig vigtigere, såsom at være CO2039-neutral i 1.000 satte vi rekorder, som vi planlægger at videreudvikle inden for salg af elbiler i de kommende år. Vi startede serien. Med EQXX, som nåede en rækkevidde på 2023 km på en enkelt opladning i begyndelsen af ​​året, så vi sammen, hvad det var for en fremtidig Mercedes-Benz-teknik, der tegnede for elbiler. Vores EQE-, EQA- og EQB-modeller, vores sporty topklasse sedan samt EQS, som vi lancerede i Tyrkiet i år, og som tiltrak opmærksomhed med sine overlegne funktioner, viste, at vores tilgang, som sætter nye standarder for elbiler i bilindustrien industri, levede op til vores kunders forventninger og opnåede generel accept. Bekdikhan forklarede målene for 2023, "XNUMX bliver et spændende år. Med det nye økosystem, vi vil skabe, sigter vi mod at sætte en ny standard og kriterium for kundefokus. I denne retning vil vi også være banebrydende for fremkomsten af ​​en ny konkurrencekultur for den bedste kundeoplevelse og starten på en radikal ændring i luksusdetailbranchen.

Med investeringerne i bilopladningsinfrastruktur i vores land forventer vi, at andelen af ​​vores salg af elbiler vil stige yderligere og overstige 10 procent af det samlede salg. I 2023 sigter vi mod at bringe vores længe ventede nye E-Klasse og CLE-modeller til vores kunder i år og at fastholde vores førende position i premiumsegmentet. Mercedes-Benz har et meget klart mål: at lave de mest eftertragtede biler. Vi vil fortsætte med at holde dette løfte i 2023," sagde han.

Tufan Akdeniz: "Vi fastholdt vores lederskab inden for 8+1 passagertransport også i 2022"

Tufan Akdeniz, medlem af direktionen for Mercedes-Benz Automotive Light Commercial Vehicles Product Group; "For lette erhvervskøretøjer har 2022 været et år, hvor salget har været relativt svagt indtil de sidste to måneder på grund af de vedvarende logistikproblemer siden pandemien. Vi er dog nået langt med at imødekomme den ventende efterspørgsel, især i december, ved i vid udstrækning at løse disse problemer. Vi er glade for at bevare vores førende position inden for 8+1 passagertransport også i 2022. I årets første 11 måneder, mens vores gennemsnitlige månedlige salg var omkring 420 køretøjer, oversteg vi 1.650 alene i december. Dermed nåede vi det højeste månedlige salg i kategorien lette erhvervskøretøjer i vores 26-årige historie. I årets sidste måned var en ud af tre lette erhvervskøretøjer, der blev solgt i mellemsegmentet, Mercedes-Benz Vito. I samme måned opnåede vi den højeste markedsandel nogensinde på 33,8 procent i kategorien lette erhvervskøretøjer. I 2022 fejrede vi Mercedes-Benz Vito's 40-års fødselsdag i vores land med et salgstal på mere end 2023 tusinde enheder. På den anden side har vi med Sprinter, som kan ombygges til en campingvogn sideløbende med de skiftende familievanetrends siden pandemien, tilbudt vores kunder Mercedes-Benz luksus og komfort med en infrastruktur, der kan tilpasses iht. deres behov. Vi forudser, at forsynings- og logistikproblemerne vil falde relativt i 2022 sammenlignet med XNUMX. Vi planlægger at fastholde vores præstationer ved at tage agile skridt på det stigende marked parallelt med markedsforholdene.”

Günceleme: 31/01/2023 15:12

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*