Er 2023 OEF-eksamenpladser annonceret? AÖF Eksamen Entrance Places Document Inquiry Screen

AOF eksamen
AÖF eksamen

AÖF eksamensoptagelsespladser er annonceret. Anadolu University Open Education Faculty AÖF afsluttende eksamener i efterårssemesteret vil blive afholdt ansigt til ansigt på eksamenscentrene den 21.-22. januar 2023. Med kun få dage tilbage til eksamen, spørger eleverne: "Er AÖF-eksamenoptagelsespladser annonceret, hvornår vil det blive annonceret?" Mens han søgte efter svar på hans spørgsmål, kom en udtalelse i sidste øjeblik fra Anadolu University. AÖF eksamensadgangsdokument er blevet åbnet for adgang for kandidater. Hvordan får man adgangsdokument til Anadolu University AÖF-eksamen?

Hvornår afholdes AÖFs efterårssemestereksamener?

AÖF Efterårssemesters afsluttende eksamener afholdes ansigt til ansigt den 21. - 22. januar 2023.

Er AÖF-eksamenindgangssteder blevet annonceret?

Adgangsdokumenter til AÖF efterårssemesters afsluttende eksamen er åbne for adgang. Du kan udskrive dine eksamensloginoplysninger fra din elevautomatiseringsside. Forespørgselsskærm for AÖF-eksamen optagelsesdokumenter KLIK HER.

Anadolu University OEF-eksamensplan 2023

Efterårets afsluttende eksamen: 21. - 22. januar 2023

Midtvejseksamen i foråret: 15. – 16. april 2023

Afsluttende eksamen i foråret: 27. – 28. maj 2023

Sommerskoleeksamen: August 19 2023

Hvad er AÖF bestået karakter?

Afsluttende eksamener, også kaldet afsluttende eksamener, påvirker terminsgennemsnittet med 70 %. Da der ikke er nogen make-up eller make-up eksamener på Anadolu University Open Education Faculty, påvirker de afsluttende eksamener størstedelen af ​​karaktergennemsnittet.

I AÖF-eksamenerne vil der blive stillet 20 spørgsmål fra hvert kursus, som kandidaterne er ansvarlige for. AÖF-kursets beståelseskarakter blev fastsat til 35.

Günceleme: 16/01/2023 12:54

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar