Grundlaget for broen til at forbinde fire kvarterer i Adana blev lagt

Grundlaget for broen til at forbinde fire kvarterer i Adana blev lagt
Grundlaget for broen til at forbinde fire kvarterer i Adana blev lagt

Adana Metropolitan Municipalitys borgmester Zeydan Karalar fortsætter med at arbejde uanset tanken om overarbejde for at reducere byens infrastruktur- og overbygningsproblemer og skabe et mere beboeligt Adana. Præsident Zeydan Karalar, som har gjort Adana til en by, der ser på fremtiden med tillid, med de tjenester, han har leveret, og den ledelsestilgang, han har implementeret siden den dag, han tiltrådte; Han lagde grundlaget for broen, der forbinder kvartererne Yeşilbağlar, Koza, Güzelevler og Levent. Broen bygges i overensstemmelse med fodgænger- og biltrafikken.

Adana Metropolitan Municipalitys borgmester Zeydan Karalar, CHP Adana-deputerede, politikere, ledere af forskellige ikke-statslige organisationer, byrådsmedlemmer, ledere, bureaukrater og lokalbefolkningen deltog i den banebrydende ceremoni, der blev afholdt i Levent District.

Under en tale ved ceremonien, hvor der blev vist stor interesse og kærlighed til præsident Zeydan Karalar, takkede muhtarerne præsident Zeydan Karalar for hans tjenester.

SERVICE LEVERES HELE ADANA UDEN DISKRIMINERING

Præsident Zeydan Karalar, som erklærede, at de yder intensive tjenester overalt i Adana, uanset om folket stemmer på dem eller ej, og at de arrangerer prioriteringen efter behovene, meddelte, at de har foretaget betydelige investeringer i byen Yüreğir.

TJENESTERNES KVANTITET OG KVALITET STØGER

Borgmester Zeydan Karalar gav udtryk for, at broen vil påvirke mange kvarterer, den gode nyhed om andre nye broer og tjenester.

Præsident Zeydan Karalar, som også gav oplysninger om de tjenester, der blev ydet til Yüreğir, udtalte, at der blev hældt et rekordhøjt niveau af asfalt, og at de var yderst fast besluttede på at opfylde behovene.

ADANA ER I TRYGGE HÆNDER

Præsident Zeydan Karalar forklarede, at de forbereder sig på at levere meget større og vigtigere tjenester i Adana, og sagde, at efterhånden som indkomsten stiger, vil service og social bistand stige. Præsident Zeydan Karalar sagde: "Bare rolig, Adana er i trygge hænder. Denne din bror vil fortsætte med at arbejde for dig dag og nat."

Efter talerne blev fundamentet til broen lagt.

Lokale mennesker og ledere udtrykte også deres taknemmelighed for deres tjenester.

Günceleme: 16/01/2023 11:37

Lignende annoncer

1 Kommentar

  1. Jeg håber, du vil kaste en bro, der forbinder mudik hadr og havutlu.
    Vi ønsker dig en god dag, håber at se dig til valget

Yorumlar