Hulusi Kentmen mindes af IETT Bus på hans fødselsdag

Hulusi Kentmen D blev fejret med IETT Bus på jubilæet
Hulusi Kentmen mindes af IETT Bus på hans fødselsdag

Hulusi Kentmen, 'onkel til Tonton' fra den tyrkiske film, mindes med IETT-bussen på 111-året for hans fødsel. Med henvisning til fotografiet af Kentmen ved İETT-stoppestedet i Rumeli Hisarı, var ydersiden af ​​en bus, der passerede det samme stop, dækket af mesterkunstnerens malerier.

IETT har ikke glemt mesterkunstneren Hulusi Kentmen, som har spillet i 278 forskellige film gennem sin biografkarriere og har en enorm fanskare fra 7 til 77, især med rollerne som far og kommissær. IETT bragte passagererne sammen med bussen specielt designet til Kentmen den 20. januar, hans fødselsdag. Med henvisning til kunstnerens fotografi ved İETT-stoppestedet i Rumeli Hisarı, İstinye Dereiçi, der passerer samme stop – Kabataş Det ydre af en bus på / 22-linjen blev redesignet og startede sin rejse på sin fødselsdag.

Bussen med Kentmens fotografier vil være på vejen i en uge. Istanbulitter, İstinye Dereici – Kabataş vil kunne bruge bussen, der passerer gennem strækningen. IETT vil fortsætte med at mindes vores lands doyens inden for kultur og kunst med forskellige arrangementer.

Günceleme: 22/01/2023 12:43

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar