2023 Osmangazi Bridge vejafgift Hvor meget?

Hvor meget er Osmangazi Bridge Passage Gebyret?
2023 Osmangazi Bridge vejafgift Hvor meget

Osmangazi Bridge eller İzmit Bay Bridge er den fjerde længste spændbro i verden med et mellemspænd på 1.550 meter og en samlet længde på 2.682 meter, hvilket giver overgangen mellem Dilovası Dil Cape og Altınova Hersek Cape i Izmit-bugten.

2023 Osmangazi Bridge vejafgift Hvor meget?

Ifølge erklæringen offentliggjort på den officielle hjemmeside for Generaldirektoratet for Highways, er de nuværende Osmangazi Bridge vejafgifter siden 01.01.2022 som følger:

Bil (1. klasse): £ 184,50

Minibus (2. klasse): £ 295,00

Passagerbus (3. klasse): £ 350,00

Lastbil (4. klasse): £ 464,50

Lastbil, trailer (klasse 5): £ 585,50

Motorcykel (6. klasse): £ 129,00

Hvordan betaler man Osmangazi Bridge-afgift, er der et kassekontor?

Osmangazi Bridge vejafgifter kan betales gennem OGS (Automatic Pass System) og HGS (Fast Pass System). Takket være de elektroniske enheder, der er installeret i køretøjerne med OGS eller HGS, kan vejafgift betales, mens du krydser broen uden behov for stop.

Kontant betalingsmetode kan også bruges på Osmangazi Bridge. Derfor, hvis der ikke er nogen OGS eller HGS, kan "CASH" tællere ved ind- og udgange også foretrækkes.

Hvad er straffen for ikke at betale Osmangazi Bridge-afgift?

De, der ikke betaler Osmangazi Bridge-afgiften på tidspunktet for broovergangen, modtager IGB (Violation Non-Payment Notification) fra betalingsanlægget. Chauffører, der modtager denne advarsel, skal foretage betalingen inden for 15 dage.

Betales broafgiften ikke inden for 15 dage, forhøjes det gebyr, der skal betales, med 5 gange. Af denne grund er brug af HGS/OGS-systemer som Osmangazi Bridge-transitbetalingsmetode eller betaling kontant under passagen den mest velegnede mulighed.

Günceleme: 19/01/2023 12:05

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar