Ingen deltagelse i Pamukova YHT Station Tender Igen

Ingen deltagelse mod Pamukova YHT Station Tender
Ingen deltagelse i Pamukova YHT Station Tender Igen

Som følge af den manglende deltagelse i udbuddet afholdt den 30. november for byggeriet af Pamukova højhastighedstogstationen, blev udbuddet udskudt til den 25. januar. Igen deltog ingen i udbuddet afholdt den 25. januar. En ny udbudsdato forventes offentliggjort i løbet af de kommende dage.

Højhastighedstoget, der kører mellem Istanbul - Eskişehir - Ankara - Konya, stopper 4 gange om dagen ved Sakaryas Arifiye-station. Efter afslutningen af ​​Doğançay-ripages, som vil fremskynde sektionen af ​​linjen mellem Istanbul og Ankara, vil der blive lavet nye arrangementer ved højhastighedstogets stop og rejser.

I denne sammenhæng var det planlagt at åbne en anden YHT-station i Pamukova for YHT til at betjene de sydlige distrikter Sakarya og Bilecik.

Udbuddet blev afholdt den 30. november 2022 for dette projekt, som glæder befolkningen i Sakarya. Da der ikke var deltagere i udbuddet, blev udbuddet udskudt til den 25. januar 2023. Igen har der ikke været deltagelse i udbuddet afholdt i de seneste dage. På grund af den manglende deltagelse blev byggeriet af Pamukova-stationen på højhastighedstogstationen forladt til endnu et forår. Det forventes, at der vil blive lavet udbud igen i de kommende dage.

Günceleme: 27/01/2023 12:23

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*