Kagithane Istanbul Airport Metro vandt passagerernes påskønnelse

Kagithane Istanbul Airport Metro vandt passagerernes beundring
Kagithane Istanbul Airport Metro vandt passagerernes påskønnelse

På Kağıthane-Istanbul Airport Metro Line, som blev åbnet med deltagelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan, minister for transportinfrastruktur Adil Karaismailoğlu, kabinetsmedlemmer og borgere, startede flyvninger kl. 06.00:XNUMX mandag morgen.

Istanbulitter, den nye forbindelse mellem moderne og komfortabel transport og de hurtigste metrokøretøjer i Tyrkiet med en hastighed på 120 kilometer i timen; Han brugte det ved at gå ombord på stationerne i Kağıthane - Hasdal - Kemerburgaz - Göktürk - İhsaniye - Istanbul Lufthavn - Cargo Terminal.

Metrolinjen, som gør transport til Istanbul Lufthavn meget let, vil give borgerne gratis service i en måned. Borgerne, som nød den hurtige og sikre rejse til Istanbul Lufthavn med jernbanesystemet, takkede alle, der bidrog til konstruktionen af ​​strækningen.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Günceleme: 24/01/2023 10:51

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar