Kapgan ICAs første skydeprøve er blevet afholdt med succes

Kapgan IKA's første brandtest udført med succes
Kapgan ICAs første brandtest er blevet afholdt med succes

Udviklet under ledelse af HAVELSAN og i samarbejde med førende virksomheder inden for sit felt, tog Kapgan, et ubemandet landkøretøj, på banen kort efter dets introduktion og udførte en brandtest med et tungt maskingevær for første gang.

Udviklet i samarbejde med førende virksomheder i den tyrkiske forsvarsindustri gik Kapgan, et ubemandet landkøretøj, ud til marken og gennemførte en brandtest for første gang kort efter udstillingen.

Kapgan, placeret som et mellemklasse-2 ubemandet landkøretøj, blev overført til Samsun Yurt Savunmas skydebane i Samsun, efter at arbejdet med skroget var afsluttet til de viste tests. Med arbejdet fra de teams, der var involveret i projektet, blev Unirobotics' kanontårn og Samsun Yurt Defense's Canik M2 QCB 12,7 millimeter tunge maskingevær integreret i Kapgan, og natbrande blev udført. Skydning i dagtimerne blev også udført i de tidlige timer næste dag. Kapgan, der gik på banen efter skydeprøverne, afslørede sin kørepræstation.

Med denne test blev Canik M2 QCB 12,7 millimeter tung maskingevær, som for nylig er trådt ind i de tyrkiske væbnede styrkers opgørelse, for første gang brugt med et ubemandet landkøretøj.

“Kan ikke vente med at gå til sine brødre”

Præsident for formandskabet for forsvarsindustrien Prof. Dr. İsmail Demir sagde, at de er fast besluttet på at få den erfaring, der er opnået i UAV'er, og den verdensomspændende succes i andre ubemandede systemer.

Præsident Prof. Dr. İsmail Demir lavede følgende vurderinger:

“Mens nogle af vores produkter bruges i vores sikkerhedsstyrkers tjeneste, er der bestræbelser på at give nogle af dem nye muligheder. Vores ubemandede landkøretøjer fortsætter med at udstyre deres nye våben. Vores Kapgan Unmanned Ground Vehicle, som med succes bestod de første skudprøver med et 12,7 mm tungt maskingevær, ser også frem til at tage til sine brødre, der arbejder i marken. Jeg lykønsker alle vores virksomheder, der har bidraget til projektet, og jeg tror oprigtigt på, at de vil opnå større succes på dette område.”

Günceleme: 30/01/2023 14:59

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*