Bro, motorvej, SSI-gæld, skattebøder er blevet slettet, eller er der kommet en omstrukturering til gæld?

Kopru Otoyol SGK Gældsskattebøder er blevet slettet eller har gældsomlægning?
Bro, motorvej, SSI-gæld, skattebøder er blevet slettet, er der kommet omstruktureret gæld?

2023-gældsomlægningspakken blev annonceret af præsident Recep Tayyip Erdoğan efter kabinetsmødet i præsidentkomplekset. Det medfører let betaling af borgeres og virksomheders gæld til staten og afskrivning af nogle gæld. Med konfigurationspakken var nogle sanktioner amnesti. Mens 2023-gældssaneringspakkens punkter var på dagsordenen, blev der søgt svar på spørgsmålet om, hvorvidt SSI gæld, skat, bodsgæld blev slettet. Den slettede gældsliste søges i søgemaskinen. Skatteamnesti vil være på dagsordenen for borgere, der har gæld, der ikke overstiger 2 lire i alle titler såsom skat, bod og renter.

Præsident Recep Tayyip Erdoğan sagde: "Vi er ved at forberede et lovforslag, der omstrukturerer de offentlige tilgodehavender fra vores institutioner såsom skattekontorer, tolddirektorater, socialsikringsinstitution, kommuner, særlige provinsadministrationer, investeringsovervågnings- og koordineringsafdelinger. Med dette forslag afskaffer vi sanktionerne for vores borgeres og virksomheders gæld til vores offentlige institutioner og organisationer, især skatte- og præmieforpligtelser. Med den ordning, vi vil lave, giver vi mulighed for at opdatere al denne gæld til en bestemt sats og betale dem i rater. Da sagsøgtes skatte- og præmiesager vil være inden for dette omfang, giver vi parterne mulighed for at afslutte stridighederne. Med tilbuddet yder vi også basisforøgelse og korrektion af virksomhedsregistre.

Som det er kendt, stoppede vi stigningen i lån til videregående uddannelser afhængigt af indekset. Jo flere lån vores unge har taget, betaler de kun det beløb tilbage. Tidligere slettede vi også den gæld, der blev oprettet med indekset. Med denne ordning gør vi det muligt at omlægge anden gæld end indekset og betale dem i rater. Vi ønsker et omfattende implementerings- og konfigurationsforslag til alle modtagere."

Præsident Erdoğan erklærede, at "han ønsker at give gode nyheder til borgere, der har forvaltningsgæld," mindede præsident Erdoğan om, at der allerede er lavet en regulering for at likvidere forvaltningsgæld, der ikke overstiger 2 tusind lire, og for at afslutte deres opfølgning.

Præsident Erdoğan sagde: "Nu implementerer vi den samme praksis for vores borgere, som ikke skylder vores skattekontorer mere end 2 lira i alle emner som skatter, bøder og renter. Vi opgiver inddrivelsen af ​​bøder for gæld, der ikke overstiger 31 lire før 2022. december 2 og betales kun til skattekontorerne én gang. Jeg ønsker, at denne ansøgning, hvis detaljer vil blive offentliggjort af Finans- og Finansministeriet, vil være til gavn for vores borgere, som ikke vil være underlagt opfølgning på grund af deres gæld til skattekontoret.” sagde.

Præsident Erdoğan understregede, at hovedformålet med de udstedte regler er at forhindre staten og borgerne i at støde sammen om små sager, sagde præsident Erdoğan: "I takt med at Tyrkiets ressourcer, nationens rigdom og statens indkomst stiger, vil vi fortsætte med at brug den mulighed, der opstår, til fred og velvære for alle 85 millioner mennesker.” han sagde.

Næsten 2 en halv million bilisters strafpoint slettes

Præsident Erdoğan bemærkede, at han gerne vil dele en god nyhed om trafikstrafpunkter, og sagde, at Tyrkiets motorvejsinfrastruktur er blevet gjort egnet til hurtig, komfortabel og sikker rejse med opdelte veje, motorveje, broer og tunneller, og at i de sidste 5 år, især i trafikulykker med dødelig udgang, har det været næsten det halve. Han sagde, at det var halveret.

Præsident Erdoğan udtalte, at der var en større aktivitet i kommercielle rejser på vejene på grund af den øgede eksport og vitaliteten på hjemmemarkedet under epidemien i Tyrkiet, og tilføjede, at stigningen i brugen af ​​individuelle og kommercielle veje, på trods af alle de foranstaltninger, der blev truffet, forårsagede alvorlige stigninger i chaufførernes strafpoint på grund af regelovertrædelser.

Günceleme: 24/01/2023 13:28

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar