'Heritage Site Tours' Fortsæt i hovedstaden

Heritage Site Tours Fortsæt i Baskent
'Heritage Site Tours' Fortsæt i hovedstaden

Ankara Metropolitan Municipality (ABB) fortsætter sine Ankara Heritage Construction Site Trips, som den organiserer for at introducere borgerne til de arbejder, den har udført for at beskytte byens kulturelle og historiske arv samt overføre den til fremtidige generationer.

Bekir Ödemiş, leder af afdelingen for kultur- og naturarv, deltog i 'Ankara Heritage Construction Site Trips', som blev afholdt for 9. gang, og gav følgende oplysninger om værkerne:

“Arkeopark Roman Theatre-arbejde, Ankara Castle restaureringsarbejde og Ulus Historical City Centre renoveringsarbejde er alle værker, vi har udført for at forberede vores Ankara til republikkens 100-års jubilæum. Vi har implementeret de fleste af dem. Vi sigter mod at gøre disse værker synlige både af det tyrkiske folk, især af befolkningen i Ankara, og af gæster fra udlandet."

Ødemiş understregede, at de sigter mod at sikre, at de borgere, der bor i Ankara, kender, anerkender og ejer disse værdier i den by, de bor i, sagde Ödemiş: "Følelsen af ​​at høre til en by udvikles kun med disse. Det spændende er: Der er en meget alvorlig efterspørgsel. Det betyder, at vores folk i Ankara har en forventning i denne henseende. Vi deler også denne begejstring. Vi tror på, at sådanne aktiviteter vil udfylde et vigtigt hul." sagde.

Borgere, der deltog i turen arrangeret af ABB og blev informeret om Ankaras historie og værkerne i regionen, udtrykte deres tanker med følgende ord:

Sengul NazTopal: ”Jeg læser på arkitektafdelingen. Restaurering interesserer mig meget. Derfor vil jeg tage mig af det. Jeg så, at disse ture blev arrangeret på skolens hjemmeside og søgte. Turen var en rigtig god oplevelse for mig. Jeg vil gerne takke myndighederne, der gav denne mulighed."

Hilal Sena angreb: “Jeg er 4. års studerende på arkitektafdelingen. Jeg lærte om disse ture af min ven. Jeg er meget tilfreds, den er meget smuk. Jeg er virkelig nysgerrig efter den færdige version. Jeg vil gerne komme igen.”

Tulin Acar: ”Jeg var med på turen både for at stille min nysgerrighed og for at få information om periodens historie. Det faktum, at et sådant arbejde bliver udført i hjertet af Ankara, gjorde mig både glad og håbefuld. Forberedelserne til den arv, vi vil efterlade til fremtidige generationer, bliver gjort i dag. Jeg vil gerne takke de mennesker, der arbejder her og Ankara Metropolitan Municipality."

Günceleme: 24/01/2023 14:55

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar