Marmarahavet skal overvåges af UAV'er, øjeblikkeligt efterfulgt af satellitbilleder

Marmarahavet vil blive fulgt med det samme fra satellitbilleder, der skal spores af UAV'er
Marmarahavet skal overvåges af UAV'er, øjeblikkeligt efterfulgt af satellitbilleder

Minister for miljø, urbanisering og klimaændringer Murat Kurum afgav en erklæring på sin officielle sociale mediekonto vedrørende "Delegation of Authority Cirkulære om påvisning af havforurening fra skibe". Minister Kurum sagde: "Vi implementerer en ny inspektionsmodel for en "Cleaner Marmara", vi har offentliggjort vores cirkulære."

I Marmarahavet, hvor søtrafikken er intens; Med forordningen, der blev lavet inden for rammerne af bekæmpelse af havforurening, havde det til formål at styrke havinspektionsaktiviteterne, at kontrollere miljøproblemer, at opdage forurening på et tidligt tidspunkt og at træffe foranstaltninger, at opdage og overvåge alle former for forurening med en integreret struktur specifikt for regionen. I denne sammenhæng fik det tyrkiske miljøagentur tilladelse til inspektion af havforurening i Istanbul og Kocaeli, hvor søtrafikken er intens.

Som et resultat af de undersøgelser, som Ministeriet for Miljø, Urbanisering og Klimaændringer har foretaget, blev der i "Delegationen af ​​Myndighed om påvisning af havforurening fra skibe" udstedt en forordning med henblik på at styrke havinspektionsaktiviteterne i Marmarahavet og at skabe en integreret struktur, der er specifik for regionen.

Med cirkulæret udstedt af ministeriet blev det tyrkiske miljøagentur bemyndiget i overensstemmelse med den 2872. artikel i miljøloven til at overvåge skibskøretøjernes overensstemmelse med bestemmelserne i miljøloven nr.

Ministeriet for miljø, urbanisering og klimaændringer udtrykte behovet for at styrke de marine inspektionsaktiviteter, der udføres i Marmarahavet med deltagelse af videnskabsmænd og relaterede institutioner og organisationer for at løse mucilageproblemet i Marmarahavet i 2021 og forsyne dem med en integreret struktur, der er specifik for regionen. Inden for rammerne af Handlingsplanen for Beskyttelse af Marmarahavet, som blev udarbejdet sammen med alle interessenter i undersøgelserne, blev det med den 12. handlingsplan besluttet at øge inspektionerne i alle bassiner relateret til Marmarahavet ved at bruge fjernmåling, satellit- og tidlige varslingssystemer, ubemandede luftfartøjer og radarsystemer af det tyrkiske miljøagentur kvittering.

"Det tyrkiske miljøagentur har fået tilladelse til at udføre havforureningsinspektionen i Istanbul og Kocaeli"

Med forordningen i denne sammenhæng er det tyrkiske miljøagentur blevet godkendt til inspektion af havforurening i Istanbul og Kocaeli, som er på kommunens ansvar, hvor havforureningen er intens. Med den tilladelse, der er givet til det tyrkiske miljøagentur, med den regulering, der er lavet inden for rammerne af bekæmpelse af havforurening i Marmarahavet, hvor skibstrafikken er intens, styrkelse af marineinspektionsaktiviteterne, sikring af kontrollen med miljønegativiteter, påvisning af forureningen ved en tidligt stadie og tage forholdsregler, opdage og overvåge alle former for forurening specifik for regionen. Formålet var at skabe en integreret struktur.

"Marmarahavet vil blive overvåget af UAV'er"

Inden for rammerne af de undersøgelser, der skal udføres af det tyrkiske miljøagentur; Der vil blive udført inspektioner til kontrol, overvågning og opfølgning af miljønegativiteter og påvisning af alle former for forurening til aktiviteterne med at beskytte og forbedre miljøet inden for havets grænser. 7/24 baseret overvågning og inspektioner fra luft, land og hav vil blive leveret af Unmanned Aerial Vehicles (UAV) og søbåde. Derudover vil et sporings-advarselssystem blive taget i brug ved at bruge satellit- og radarbilleder til at opdage havforurening på et tidligt tidspunkt.

Med forordningen sigter den integrerede strategiske handlingsplan for Marmarahavet, som blev udarbejdet og sat i kraft inden for rammerne af handlingsplanen for beskyttelse af Marmarahavet, på at fastlægge og implementere politikker og strategier for at eliminere den intense forurening i Marmarahavet og bringe Marmara Havbassinet til en god miljøtilstand.

Günceleme: 24/01/2023 17:51

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar