Erklæring fra minister Nebati om Katılım Finans Bail Company

Minister Nabatidens Erklæring vedrørende Deltagelse Finansieringsbailselskab
Erklæring fra minister Nebati om Katılım Finans Bail Company

Nureddin Nebati, finans- og finansministeren, oplyste, at de vil deltage i Participation Finance Bail Company, der etableres som ministeriet med en andel på 4 procent.

Minister Nabatis udtalelse på hans sociale mediekonto er som følger:

"Som Finansministeriet og Finansministeriet vil vi deltage i Participation Finance Bail Company, der etableres med en andel på 4 procent, med godkendelse af vores præsident. Participation Finance Bail Company vil øge synergien i vores deltagelsesfinansieringsinstitutioner og bidrage til at styrke deltagelsesøkosystemet ved at imødekomme sektorens garantibehov inden for dens egen krop. Vores virksomheder, der opererer i overensstemmelse med deltagelsesprincipperne, vil være i stand til at opfylde deres behov for sikkerhedsstillelse fra Katılım Finans Bail Company i processen med at få adgang til finansiering. Vi ønsker, at vores deltagelsesfinansieringssektor skal nå et niveau, der fuldt ud kan opfylde vores lands behov på dette område med alle dets institutionelle strukturer og instrumenter, og have et økosystem og en dybde, der kan vises som en 'god praksismodel' i islamisk verden. Med denne vision ønsker jeg, at Participation Finance Bail Company bringer held og lykke til vores land og nation."

Günceleme: 30/01/2023 14:04

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*